BİRÇOK KİŞİDE GÖRÜLDÜ

BİRÇOK KİŞİDE GÖRÜLDÜ

BİRÇOK KİŞİDE GÖRÜLDÜ T'EHLİKE ÇANLARI Ç’ALIYOR.

Dünya koronavirüs salgını ile baş etmeye çalışırken, diğer salgınlar da insan sağlığı te-h-dit etmeye devam ediyor.

Kırmızı soğandan bulaşan Salmonella virüsü tekrardan p-atlak verdi. ABD’li uzmanlar, Meksika’dan ithal edilen soğanlarda virüs teşhis edildiğini belirterek, soğanların çöpe atılmasını istedi. Bu çağrıya uyan ABD’liler, evlerindeki soğanları çöpe atmaya başladı.

Dünya koronavirüs salgını ile baş etmeye çalışırken, diğer salgınlar da insan sağlığı te-h-dit etmeye devam ediyor. Kanada’da önceki sene ciddi problemlere yol açan Salmonella virüsü tekrardan h-or-tladı. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bilim insanları, Meksika’da getirilen soğanlarda virüs teşhis edildiğini belirterek, soğanların çöpe atılmasını istedi.

37 EYALETE SIÇRADI

ABD’nin tam 37 eyaleti ‘Salmonella’ sa-lgınıyla savaşıyor. Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) vatandaşlara ev ve iş yerlerindeki bütün soğanların atılması gerekliliğini söyledi.

ÇÖPE ATMAYA BAŞLADILAR

CDC’nin yaptığı uyarıda “Meksika’nın Chihuahua kentinden ithal edilen kırmızı, beyaz ve sarı soğanları çöpe atın. Bu soğanlarla ilişki etmiş olabilecek bütün yüzeyleri yıkayın ve sterilize edin. Soğanlar 27 Ağustos’ta Meksika’dan ithal edildi fakat depoda üç aya kadar bekleme zamanı var.Bu amaçla bu soğanlar hala evlerde ve işyerlerinde olabilir.” ifadeleri kullanıldı. Bu çağrıya uyan çok sayıda şahıs de uygulanan ikaza kulak vererek, evlerindeki soğanları çöpe attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.