"Bizi yavaş yavaş zehirleyip öldürecekler"

"Bizi yavaş yavaş zehirleyip öldürecekler"

"Bizi yavaş yavaş zehirleyip öldürecekler"

Soner Yalçın, sosyal medya hesabından hemen hemen herkesin bakkaldan ya da marketten satın aldığı keklerle ilgili gıda oyununu anlattı! "Bizi yavaş yavaş zehirleyip öldürecekler"

Soner Yalçın: “Yediklerimize içtiklerimize dikkat etmezsek bizi yavaş yavaş zehirleyip öldürecekler”
Saklı Seçilmişler kitabında gıdada oynanan oyunları tek tek ortaya çıkartan Soner Yalçın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada top kekin 15 kuruşa satıldığını ancak maliyetinin 30 kuruş olduğunu yediğimiz şeyin kek değil kimyasal olduğunu anlattı.

Soner Yalçın, sosyal medya hesabından gıda ürünlerinde oynan oyunu anlattı.

Toptancının 15 kuruşa sattığı top kekin maliyetini hesaplayan Soner Yalçın, ‘Bir top keki toptancısı 15 kuruşa satıyor. Un, yumurta ve yağ ile yaparsanız 30 kuruş malzeme maliyeti var; keza ambalajı, üretici kârı, nakliyesi ve toptancı kârı vs eklenince nasıl o fiyata satılabiliyor?çünkü kek değil; “kek benzeri kimyasal bir şey” alıp yiyoruz.’ dedi.

Açıklamalarına Emile Durkheim’in ortaya attığı ‘anomi’ kavramını anlatarak devam eden Soner Yalçın, ‘Emile Durkheim’in ortaya attığı bir kavram var; “anomi”. Toplumsal hayattaki değer karmaşasını ifade eder. “Yabancılaşma” denebilir. Kavramın öncülerinden Ludwig Feuerbach şu sözü boşuna etmedi: İnsan yediği şeydir!’ dedi.

Tarım toplumuna geçen insanoğlunun tek şeker kaynağının bal olduğunu söyleyen Soner Yalçın, günümüzde zararlı olduğu bilinmesine rağmen 1970’lerde keşfedilen nişasta bazlı şeker/mısır şurubunun her yiyeceğin içerisinde olduğunu yediklerimize içtiklerimize dikkat etmezse yavaş yavaş bizi zehirleyip öldüreceklerini söyledi.

 
Soner Yalçın
@hsoneryalcin
Bir top keki toptancısı 15 kuruşa satıyor. Un, yumurta ve yağ ile yaparsanız 30 kuruş malzeme maliyeti var; keza ambalajı, üretici kârı, nakliyesi ve toptancı kârı vs eklenince nasıl o fiyata satılabiliyor?çünkü kek değil; "kek benzeri kimyasal bir şey" alıp yiyoruz.

13:55 - 19 Şub 2018
1.395
689 kişi bunun hakkında konuşuyor
Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik
 
Soner Yalçın
@hsoneryalcin
Emile Durkheim'in ortaya attığı bir kavram var; "anomi". Toplumsal hayattaki değer karmaşasını ifade eder. "Yabancılaşma" denebilir. Kavramın öncülerinden Ludwig Feuerbach şu sözü boşuna etmedi: İnsan yediği şeydir!

13:55 - 19 Şub 2018
254
78 kişi bunun hakkında konuşuyor
Twitter Reklamları'na ilişkin bilgiler ve gizlilik
 
Soner Yalçın
@hsoneryalcin
Düşünsenize, tarım toplumuna geçen insanoğlunun tek şeker kaynağı, bal idi. Bugün ise, -zararlı olduğu biline biline- 1970'lerde keşfedilen nişasta bazlı şeker/mısır şurubu her yiyeceğin içinde!
Yediklerimize içtiklerimize dikkat etmezsek bizi yavaş yavaş zehirleyip öldürecekler

13:57 - 19 Şub 2018 SÖZCÜ

2018 MEMUR - PERSONEL ALIMLARINI TELEFONUNUZA SİTE SİTE DOLAŞMADAN DİREK BİLDİRİMLE GÖNDERİYORUZ TIKLAYIN TÜRKİYEDE İLK OLAN UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARINI KAÇIRMAYIN

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.