Böyle babaya az bile demiş!

Böyle babaya az bile demiş!

Selçuk Ural 'Hakan benim tek gecelik ilişkimden doğan oğlum' demişti! Hakan Ural sonunda sessizliğini bozdu sayfalarca paylaşım yaptı babasını yerin dibine soktu

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube programında herkesi şoke eden açıklamalar yapan 80'li yılların popüler ismi Selçuk Ural'a oğlundan yanıt gecikmedi.
Haberler.com'un YouTube programına katılan ünlü şarkıcı Selçuk Ural oğlu Hakan Ural hakkında çarpıcı itiraflar yapmış ve herkesin tepkisini çekmişti. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu açıklamalarda oğlu için "tek gecelik ilişkimin ürünü" denişti. Ural'ın açıklamalarına oğlundan yanıt gecikmedi!

"Hakan Ural hayatına girince sancılı durumlar oldu ve Türkiye'de DNA testi yaptıran ilk insan oldun. Hakan Ural'ı kabul etmeyip test istediğin için pişmanlık yaşadın mı?" sorusu üzerine Selçuk Ural şoke eden bir yanıt vermişti.

 

Ural, "Kızım için böyle bir DNA testi istemedim çünkü annesiyle evliydim. Ben çok çapkın ve çok hızlı yaşamış bir insanım. Bunu da tüm o devir bilir. Binlerce flörtüm oldu. Bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim. Sonra 'çocuğum var' diyerek çıktı.,

Kadın, Hakan'ı doğurduktan sonra karşıma çıktı. Ben Hakan'ı alıp lunaparklara götürüyordum ama çocuk davamız 8-10 sene sürdü" dedi.

 

'Tek gecelik ilişkimin ürünü' dediği oğlundan cevap gecikmedi. Sessizliğini bozan Ural babasını rezil etti.

 

'Allah var, gam yok her olanda bir hayır vardır" diyen Ural bundan önce de çocuklarıyla olan fotoğraflarını ve annesi ile anneannesini paylaştı.

 

Fotoğrafların içinde babasına yer vermemesi ve çocuklarına verdiği değeri göstermesi "kendine baba mı diyorsun" mesajı olarak algılandı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.