Böyle isim mi olur!

Böyle isim mi olur!

4 aylık hamile olan Demet Evgar'ın çocuğuna koyacağı isim belli oldu

Geçtiğimiz aylar 2016 yılından beri sevgili olan Demet Evgar ve Levent Babataş ile aniden evlenme kararı almıştı. Hamile kaldığı için acele ile evlenen çiftten yeni bir haber geldi. 4 aylık hamile olan Demet Evgar'ın çocuğuna koyacağı isim belli oldu!
Başarıılı kadın oyuncu Demet Evgar geçtiğimiz günlerde 6 yıllık sevgilisi Levent Babataş ile hızlı bir kararla dünya evine grimişti. Çiftin verdiği bu ani evlilik kararı herkesi şoke etmiş ve akıllarda bir sürü soru oluşmasına sebep olmuştu. İddialara göre Demet Evgar hamile kaldığı için, ikili hızlı bir şekilde düğün yapmıştı. Gelen haberlere göre iddialar yalan değildi! Demet Evgar evlendiği sırada 3 aylık hamileydi. Oldukça sade bir törenle Emrigan'da dünya evine giren yeni evli çiftten bir haber daha geldi. 

Çocuğun cinsiyeti belli oldu!
Şimdilerde 4 aylık hamile olan ünlü oyuncu Demet Evgar'ın çocuğunun cinsiyeti ve ona koyacağı isim belli oldu. Peki Demet Evgar'ın bebeğinin ismi ne olacak? Güzel oyuncunun bebeğinin cinsiyeti ne? 

Geçtiğimiz aylarda Emirgan'da 6 yıllık sevgilisi ile dünya evine giren Demet Evgar magazin dünyasının en çok konuşulan ismi oldu.

Şimdilerde 4 aylık hamile olan güzel oyuncu artık hamileliğini gizleme ihtiyacı duymuyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan oyuncu bebeğine ne isim koyacak?

Annesinin gelinliğini giyen ve sade bir nikahla evlenen Demet Evgar tatlı halleri ile herkesin konuştuğu bir isim olmayı başardı.

Demet Evgar çıkan hamilelik iddialarıyla ilgili ne bir yalanlama yaptı ne de bir doğrulama. Fakat ünlü oyuncunun eli karnında pozları bu iddiaları daha da alevlendirdi.

İddialara göre ünlü oyuncunun beğeninin cinsiyeti kız olacak!

Demet Evgar'ın kızına huzurun rengi olan Mavi'yi koymak istediği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.