Böyle kadın düşman başına!

Böyle kadın düşman başına!

Adana'da önce yeğenin kocası ardından da eniştesiyle birlikte oldu

 Adana'da yaşayan 30 yaşındaki Gülsüm Köksal, 2017 yılında Balıkesir'in Bandırma ilçesine gelin giden ablasının kızı 24 yaşındaki Sevgi Kendircioğlu'nun eşi ile telefonlaşıp mesajlaşmaya başladı. Aldatıldığından şüphelenen Kendircioğlu, eşiyle tartışınca da Adana'daki annesinin yanına döndü.

Yeğeninin kocasıyla mutluluk pozları verdi
Öğrenilen bilgilere göre Gülsüm Köksal, söz konusu bu durumu fırsata çevirdi ve Bandırma'ya gidip yeğenin kocası ile aşk yaşamaya başladı. Bununla da yetinmeyerek mutluluk pozlarını da sosyal medyada paylaştı. Gerçeği öğrenince şok geçiren Sevgi Kendircioğlu, kocasından boşandı. Bir süre yeğeninin kocasıyla yaşayan Gülsüm Köksal, akrabasından sıkılınca ayrıldı.

Yeni hedef: Ablasının kocası!
Yaşanılan olayın ardından bu kez de hedef olarak ablası Emine Güder'in eşi vardı. Gülsüm Köksal, ablası Emine Güder'in ikinci eşi olan Tuncay Güder ile aşk yaşamaya başladı. Bu durumu fark eden Emine Güder, eşini evden kovdu.

İddialara göre 30 yaşındaki Gülsüm Köksal, ablasının evine gitti. Gülsüm Köksal burada yeğeninin kocasıyla birliktelik yaşadı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum