Bu adamın da dilinin ayarı yok

Bu adamın da dilinin ayarı yok

Bu adamın da dilinin ayarı yok

Hakan Ural, son yıllarda yapmış olduğu oyunculuk ve ekranlarda yapmış olduğu yorumculuk ile öne çıkan Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 16 yaşında başladığı mankenlik ile Yeşilçam'dan pek çok teklifler aldı. Son olarak oy kullanımı hakkında yaptığı paylaşım olay oldu.

Kimdir?
Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Hakan Ural, 10 Mayıs 1967'de İstanbul'da dünyaya geldi. 52 yaşında olan Ural'ın babası annesi ile hiç evlenmedi, hatta 16 yaşına kadar çocuğu olmuş olduğunu bile kabul etmedi. Fakat 17 yaşına geldiğinde babasının velayetine geçti. Fındıkzade bölgesinde anneannesinin yanında büyümüştür. Çocukluk çağında ayakkabı boyadı, elektrikçide çalıştı, su sattı.

Ne iş yapıyor?
16 yaşında mankenlik yapmaya başladı. Bunun ardından Yeşilçam'dan üst üste teklifler almaya başladı. Ancak okulu nedeni ile Amerika'ya gidip geldi. Ardından henüz 19 yaşında evlendi. Sibel Can ile oldukça medyatik bir evlilik yaşadı ve genç yaşta baba oldu.

Hakan Ural, Sibel Can ile evliliği içerisinde emlakçılık yaptı. Bu dönem içerisinde Sezen Aksu, Nükhet Duru, Kayahan ve Hülya Avşar'ın şu an oturdukları evleri kendisi sattı. Oyuncu Hakan Ural, 2010 senesinde Metro grubunun sahibi olan Galip Öztürk'e ait otellerin genel koordinatörlüğü görevinde bulundu.

Hakan Ural'dan tepki çeken sözler
Neler Oluyor Hayatta programında konuşan Hakan Ural yine yaptığı açıklamalarla tepki çekti. Yaklaşan seçimlerle ilgili konuşan ünlü sunucu öyle bir şey dedi ki ekip arkadaşları araya girip susturmaya çalıştı.

Z kuşağının oy kullanmaması gerektiğini söyleyen Hakan Ural bir anda stüdyoyu karıştırdı. Kısa sürede büyük tepki çeken açıklama ise şuydu; Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin kendisiyle ilgili yakın geçmişini bilmiyorsun, geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, idelolojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence."

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum