Bu evler 75 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Bu evler 75 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Devlet Bankası Halkbank duyurdu: Bu evler 75 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Pandemi ile beraber inşaatların yavaşlaması ve inşaat maliyetlerinin artması ev fiyatlarında yükselişlere neden oldu. Bu nedenle ev sahibi olmak isteyenler alternatif yollar arıyorlar. Devlet Bankası olan Halkbank ise ikinci el ev satın almak isteyenleri sevindirecek duyuruda bulundu. Banka resmi internet sayfası üzerinden 75 bin TL’den başlayan fiyatlar ile ev ilanları yayınladı.

İCRADAN KELEPİR EV

screenshot-7-1043x720.jpg

Halkbank icradan ev satışı yapıyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar ihale ile satılan konutlar için teklif verebiliyorlar. Banka tarafından yayınlanan son satış listesinde ise evlerin 75 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa çıktığı görüldü.
 
Banka konut satışlarına ilişkin açıklamasında ise şu ifadeleri kullandı:
Gayrimenkul satışları elektronik satış yöntemi ile yapılır. Ancak; Banka, dilediği takdirde elektronik satış dışında açık teklif toplama, pazarlık, açık arttırma, müzayede, kapalı teklif isteme veya diğer satış yöntemlerinden biri veya birkaçını birlikte kullanabilir. Bankanın satış yöntemini değiştirme hakkı saklıdır. Banka’nın uygun gördüğü satış yöntemi dışında bir yöntemle verilen teklifler geçersiz sayılır.

Satışı yapılacak gayrimenkuller elektronik ortamda www.halkbankgayrimenkul.com.tr sitesinden veya ihtiyaç duyulması halinde ulusal/yerel medyada ve banka şube/hizmet binalarında verilen ilanlar yolu ile duyurulur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.