Bu Görüntülere Tepkiler Yağıyor!!

Bu Görüntülere Tepkiler Yağıyor!!

Bu Görüntülere Tepkiler Yağıyor!!Kalbi Olan Tıklamasın

İstanbul Esenler'de, 3 buçuk yaşındaki torununa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 57 yaşındaki Cafer Yılmaz, gözaltına alındı.

Daha önce de iki kadına istismarda bulunduğu ortaya çıkan Yılmaz, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilecek. Olayı Twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımla duyuran avukatlar, Yılmaz’ın tutuklanmasını ve etkin soruşturma yürütülmesini talep etmişti. Sapık dede, sosyal medyadaki tepkilerin ardından gözaltına alındı.

Olaya ilişkin bebeğin dedesi Cafer Yılmaz savcılığın talimatıyla bugün Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Şüpheli Cafer Yılmaz emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilecek.

OLAYIN GEÇMİŞİ

"Feminist Avukatlar" sosyal medya hesabı üzerinden CaferYılmazTutuklansın etiketiyle yapılan açıklamada şu bilgilere yer verdi:

Yaklaşık 1 ay önce gerçekleşen cinsel istismara ilişkin Savcılık dosyasını takip ediyoruz. İstismara uğrayan 3.5 yaşında bir bebek, istismarcı ise bu bebeğin “dede”si.

Soruşturma şu an Bakırköy C. Savcılığı’nda sürüyor. Ancak maalesef bu dosyada etkili bir soruşturma yürütülmüyor.

- Aile, 1 Haziran’da istismarı fark ederek 2 Haziran’da karakola giderek şikayetçi oluyor, nihayetinde dosya kapsamında annenin de bebeğin de ifadesi alınıyor. Ama bebek çok korkmuş olduğu için ne kendini ifade edebiliyor ne de muayeneye onay veriyor.

- 9 gün sonra bebeğin kanaması olunca aile çaresizce hastane hastane geziyor, istismar şüphesi var diye herkes birbirine gönderiyor. Nihayetinde Cerrahpaşa’ya götürülüyor.Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Çocuk Cerrahisi, Adli Tıp ve Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi uzmanları muayene ediyor

- Anne ve teyzenin dosyasında etkili bir soruşturma yürüdüğü söylenebilir. Çünkü savcı erkeğin eşi olan anneannenin tanık olarak ifadesini ve failin ifadesini de aldıktan sonra, tutuklamaya sevk ediyor!

- Erkeğin 2010’da işlediği başka bir cinsel istismar suçu sebebiyle 4 yıl hapis cezası aldığı ortaya çıkıyor! Sonunda Sulh Ceza yurt dışı çıkış yasağı veriyor. 2 gün önce iki kadına yönelik zincirleme cinsel istismar suçundan Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı! haberler.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.