BU KADARINI KİMSE BEKLEMİYORDU..

BU KADARINI KİMSE BEKLEMİYORDU..

İĞ'RENÇ OLAY MEYDANA ÇIKTI.. BU KADARINI KİMSE BEKLEMİYORDU..

Müge Anlı’daki sapık Sinan Sardoğan’la ilgili çıldırtan iddia! “Cinsel organını çıkardı, annemin göğsünü morartıncaya kadar…”

Müge Anlı ile Tatlı Sert’te araştırılan Arife Gökçe olayının baş şüphelisi Sinan Sardoğan’la ilgili ortaya çıkanlar izleyicileri dehşete düşürdü. Afiye Gökçe ve birçok kadını attığı cinsel içerikli mesajlarla tehdit eden Sinan Sardoğan hakkında gelen ihbar çileden çıkardı.

İsmini vermek istemeyen bir izleyici Sinan’ın iki kamyonun arasına geçip pantolonunu indirerek kendisini taciz ettiğini anlatırken bir başka tanık annesinin uğradığı tacizi anlattı. İşte Müge Anlı yayınında yaşanan son gelişmeler…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılan Arife Gökçe’nin kaybında şüphelerin odağında olan Sinan Sardoğan’ın taciz ettiği kadınlardan ihbar yağdı. Belli bir yaşın üstündeki birçok kadını taciz eden Sinan’la ilgili gelen son ihbarlar herkesi çileden çıkardı.

“İKİ KAMYONUN ARASINDA PANTOLONUNU İNDİRİP…”

İsmini vermek istemeyen bir izleyici, “İki kamyonun arasına geçti bu adam afedersiniz pantolonunu indirip cinsel organıyla hareketler yaptı. O adam kesinlikle bu adam, eminim. Üzerindeki kıyafetler bile hemen hemen aynı tarz. O gün korktum kaçtım direkt.” dedi.

“ANNEMİN GÖĞSÜNÜ MORARTANA KADAR SIKTI”

Bir başka izleyici ise, “Bu Sinan bozuntusu benim annem diyaliz ve kanser hastası. Yolda giderken annem buna acıdı tost almak istedi. Büfeye giden ve tost bekleyen 65 yaşındaki annemin göğsünü morartana kadar sıkıyorsun. Sonra arabaya binip yola devam ederken dudakları morardı annemin. Ne olduğunu sorduk, hastalığı yüzünden sandık biz. Sonra olanları anlattı, geri döndük. Az kalsın tırın altında bile kalıyorduk, isterseniz büfeciye sorun, kamera kayıtları da çıkar otogarda. Televizyonda seni gördüğümden beri çıldırıyorum.” diyerek öfkesini dile getirdi.

Müge Anlı canlı yayında böyle seslendi; “Sayın savcım ben de İstanbul’da Sinan’ın sorumluluğunu alabilecek durumda değilim. Lütfen resen gözaltına alın bu adamı ben de kamuoyunun bir ferdi olarak söylüyorum.”

NELER OLDU?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılan Arife Gökçe’nin kaybında şüphelerin odağında olan Sinan Sardoğan’ın taciz ettiği kadınlardan ihbar yağdı. Tüm Türkiye’yi çıldırtan sapık kaldığı otelden kaçmaya çalışırken Müge Anlı ekibi tarafından yakalandı. Açıklamalarıyla herkesi çılgına çeviren Sinan yayın sırasında önemli bir itirafta bulundu. İşte yaşananlar…

.Beş çocuk 12 torun sahibi Arife Gökçe, 17 Aralık’ta Tokat’ta sırra kadem bastı. Eşinin öldürüldüğünden şüphelenen Fikri Gökçe ise Müge Anlı ile Tatlı Sert’e katıldı.

Fikri Bey, aynı köyde yaşadıkları Sinan isimli kişinin eşine cinsel içerikli mesajlar atarak rahatsız ettiğini anlattı. İddiaların odağındaki Sinan’ın Arife Hanım’ın oğullarından birinin sınıf arkadaşı olduğu anlaşıldı. Öte yandan Sinan’ın Arife Gökçe dışında birçok kadına mesaj attığı ortaya çıktı..

Sinan’ın kardeşi Serap Bayrak ise bugünkü canlı yayında önemli açıklamalar yaptı. Serap Hanım, “Kardeşim bana ‘Çirkin mesajları Kadir ile birlikte attık’ dedi. 7 24 Kadir Sinan ile kalıyormuş..

Allah onu bildiği gibi yapsın utanmaz. Kadir kafasına vurdu dedin ya! Benim yüreğim sızlıyor. Günlerdir ağlıyorum” dedi..

Kadir Durmuş bu iddialara “Benim bu konuyla bir alakam yok” cevabını verdi..

Sinan ise “O mesajları bana Kadir attırdı. Kadir benim ablamın kardeşine bile mesaj attı” diye konuştu..

“EŞİME, KAYINVALİDEME VE ÇOCUKLARIMA…”

Aynı köyde oturan Kemal Karaaslan’ın iddiaları ise ağızları açık bıraktı. ‘Sinan, kayınvalideme, karıma, çocuklarıma musallat oldu bu yüzden şehir değiştirdik’ diyen Kemal Bey, şu ifadeleri kullandı:

.”Sinan sen benim kayınvalidemin başını yardın. Onunla mahkemelik oldun. Kayınvalidemin gelinine de mesajlar attın. Sonra da benim hanımıma bulaştın. Hanımımı darp ettin mi? Benim hanımımı kovalamadın. Hanımımla 30 kere mahkemeye çıktın.”.

“Sen canlı yayına çıkınca çocuklarım ağladı. “Bu pisliği görmek istemiyoruz baba” dediler. 3 gün okula gidemediler.”.

“Ben köyü terk etmeseydim bugün orada Fikri Bey’in yerinde oturuyordum. Sen benim hanımıma bir ay önce yine mesaj attın. Ailesi çok düzgün insanlar. Bana git şikayet et dediler” diye konuştu..

Müge Anlı ise “Sen niye milletin karısına kızına yazıyorsun” diyerek Sinan’a tepki gösterdi..

“ALLAH CEZANI VERSİN SENİN BE”

Avukat Rahmi Özkan da bu iddialar üzerine çileden çıktı: Allah senin gibi bir belayı kimsenin karşısına çıkarmasın. Allah’ın belası ırz düşmanı herif püh Allah cezanı versin senin be” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.