Bülent Ersoy'un yanındaki kim

Bülent Ersoy'un yanındaki kim

Yanındaki Kişiye Çok Ş-as-ıracaksiniz

Bülent Ersoy'un 80'li yıllara ait fotoğrafları görenleri şaşırttı. Türk Sanat Müziği'nin yaşayan efsanesi Bülent Ersoy'un 80'li yıllarda havalimanında hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştığı ve hatıra fotoğrafları çektirdiği ortaya çıktı.

Ersoy'un yıllar sonra ortaya çıkan bu fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi gördüBülent Ersoy'un 80'li yıllara ait fotoğrafları görenleri şaşırttı. Türk Sanat Müziği'nin yaşayan efsanesi Bülent Ersoy'un 80'li yıllarda havalimanında hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştığı ve hatıra fotoğrafları çektirdiği ortaya çıktı.

Ersoy'un yıllar sonra ortaya çıkan bu fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi gördü.Bülent Ersoy'un 80'li yıllara ait fotoğrafları görenleri şaşırttı. Türk Sanat Müziği'nin yaşayan efsanesi

 Bülent Ersoy'un 80'li yıllarda havalimanında hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştığı ve hatıra fotoğrafları çektirdiği ortaya çıktı. Ersoy'un yıllar sonra ortaya çıkan bu fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi gördü.Bülent Ersoy'un 80'li yıllara ait fotoğrafları görenleri şaşırttı. Türk Sanat Müziği'nin yaşayan efsanesi

Bülent Ersoy'un 80'li yıllarda havalimanında hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştığı ve hatıra fotoğrafları çektirdiği ortaya çıktı. Ersoy'un yıllar sonra ortaya çıkan bu fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Bülent Ersoy'un yıllar önce çekilmiş ve hiç yayınlanmamış fotoğrafları ortaya çıktı.80'li yıllarda havalimanında hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaşan ünlü şarkıcı çok sayıda hatıra fotoğrafı çektirmiş.

Sunal, sosyal medyada geçmiş anıların yeniden paylaşıldığı perşembe gününü kızı Ezo'nun doğumundan üç ay önce çekilen bir aile pozuna ayırdı.

Gül Sunal, eşi Kemal Sunal ve oğlu Ali Sunal ile çekilen fotoğrafı " Bu fotoğrafın çekildiği günden 3 ay sonra Ezo'nun aramıza katılmasıyla dört kişi olduk" notuyla paylaştı.

Sunal'ın bu paylaşımına takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum geldi.Özellikle bu pozda Kemal Sunal'ın oğluna yönelttiği sevgi dolu bakışlarına, Gül Sunal'ın takipçilerinden "Bir babanın oğluna bakışı" şeklinde yorumlar geldi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.