Bundan sonra asla izlemem

Bundan sonra asla izlemem

Bundan sonra asla izlemem

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Mehmet Şef'in resti ile olay oldu. Başarılı televizyoncunun Temmuz ayında başlayacağını duyurduğu MasterChef jürileri ile arasında kriz çıktığı iddia edildi.

Acun Ilıcalı kimdir?

29 Mayıs 1969 tarihinde Erzurum'un Aziziye ilçesinde dünyaya gelmiştir. Kooperatifler il müdürü olan annesinin adı İlknur idi. Babasının adı Ergün ve babası müteahhitti. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi bulunur. Ağabeyinin okula gitmesini kıskandığından ötürü 5 yaşında okula başlamıştır. O yüzden okulu hep oyun sandığını belirtmiştir.

Acun Ilıcalı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklal İlkokulunda tamamlamıştır. Lise öğrenimini ise Kadıköy Anadolu Lisesinde yapmış, üniversite hayatını da İstanbul'da geçirmeyi istemiş İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazanmış fakat okulu bitirememiştir. Yaptığı işler ve özel hayatıyla dikkatleri üzerine çeken Acun, 53 yaşındadır.

Kimlerle evlendi?
Acun Ilıcalı 19 yaşındayken 1988 yılında Seda Başbuğ ile evlenmiştir. Bu evlilikten Banu isminde bir kız çocuğa sahip olmuştur. Fakat 1995 yılında anne ve babasını Bodruma giderken trafik kazasında kaybetmiş ve bu durum ile ağır bir bunalıma girmiş, bu bunalımında etkisiyle Seda Başbuğ’dan 1993 senesinde ayrılmıştır.

2003 yılında Zeynep Yılmaz ile evlenmiş ve Zeynep Yılmaz'dan da Zeynep ve Yasemin isminde iki kızı daha olmuştur. Fakat 2010 senesinde Zeynep Yılmaz eşinin kendisini Şeyma Subaşı ile aldattığını ifade ederek boşanma davası açmıştır. Ünlülerin avukatlığını yapan Kezban Hatemi, Acun Ilıcalı'nın da avukatlığını üstlenmiş ve Zeynep Yılmaz'ın iddialarını reddetmiştir. Eylül ayında da dava düşmüştür. Fakat 2013 yılında Şeyma Subaşı’ndan Melisa adında bir kızı olunca 12 Temmuz 2016 tarihinde Zeynep Yılmaz'dan tek celsede boşanmıştır. 2017 yılında ise adından günlerce bahsedilen bir düğünle Şeyma Subaşı ile evlendi. 2018 yılında Şeyma Subaşı ile boşanan Acun Ilıcalı dört kız babasıdır. Erzurum doğumlu olan ve birçok başarılı işe imza atan Ilıcalı 53 yaşındadır.  Acun Ilıcalı'nın toplamda 4 kız çocuğu ve en büyük kızından da bir torunu vardır.

Acun bize yalan mı söyledi!
TV8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından Survivor All Star finale günler kala bomba bir itirafla gündeme geldi.  Bir süredir konuşulan iddialardan birisi de adada yaşanan açlığın yalan olmasıydı. Son olarak öyle bir görüntü ifşa oldu ki her şey yalanmış dedirtti.

Somer Sivrioğlu'nun dolar üzerinden maaş aldığını öğrenen Mehmet Yalçınkaya'nın Acun Ilıcalı'ya rest çektiği geçen yıl gündem olmuştu. Mehmet Şef geçen yıl yaşananları unutmamış olacak ki MasterChef'teki jüri üyeliğini iddialara göre bırakıyor. Konuyla ilgili Acun Medya, Acun Ilıcalı ya da Mehmet Yalçınkaya cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.