BURHAN KUZU HAYATINI KAYBETTİ!

BURHAN KUZU HAYATINI KAYBETTİ!

SON DAKİKA! BURHAN KUZU HAYATINI KAYBETTİ!

AKP eski milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 65 yaşındaki Kuzu, yaklaşık 1 haftadır özel bir hastanede koronavirüs tedavisi görüyordu. 

Koronavirüse yakalanan AKP eski milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu, 65 yaşında hayatını kaybetti. Üç dönem AK Parti’de milletvekilliği yapan anayasa hukukçusu Prof. Dr. Burhan Kuzu, özel bir hastanede yaklaşık bir haftadır tedavi görüyordu.

Hastaneden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Hastanemizin yoğun bakımında bir süreden beri Covıd 19 nedeniyle tedavi görmekte olan 22, 23 ve 24. Dönem Milletvekili ve Anayasa Komisyonu eski başkanı Sayın Burhan Kuzu, yoğun çabalara rağmen kurtarılamayarak bu gece sabaha karşı saat 4’te vefat etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz”

BURHAN KUZU KİMDİR?
1 Ocak 1955’te Kayseri Develi’de doğan Burhan Kuzu, Anayasa Hukukçusu, Öğretim Üyesi; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Akademik çalışmalarda bulundu ve profesörlük unvanını aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.