Büro personeli, şoför, aşçı, aşçı yardımcısı, teknisyen ve spor uzmanı

Büro personeli, şoför, aşçı, aşçı yardımcısı, teknisyen ve spor uzmanı

Üniversite kadrosunda büro personeli, şoför, aşçı, aşçı yardımcısı, teknisyen ve spor uzmanı alınacaktır

Belirlenen koşullar şu şekildedir.

1 büro personeli hem kadın hem erkek adaylar arasından alınacaktır. Lisans mezuniyet şartı olup, 2022 KPSS P3 puan türünden minimum 60 puan alınmış olmalıdır.

1 spor uzmanı yalnızca erkek adaylar arasından seçilecektir. Lisans mezunu olunması ve 2022 KPSS sınav sonucunun P3 türünden en az 60 puan alınmış olunması gerekmektedir.


1 teknisyen erkek adaylar arasından seçilecektir. Ön lisans mezuniyet durumu ile birlikte 2022 KPSS sınav sonucunda P93 türü ile en az 65 puan alınması gerekmektedir.

Toplam 3 adet aşçı alımı yapılacaktır. 1’i ortaöğretim, 2’si ise ön lisans mezunu olacaktır. 1 aşçı hem kadın hem erkek adaylar arasından seçilirken, 1 aşçı da yalnız erkek adaylar arasından belirlenecektir. Önlisans mezuniyet şartı vardır. 2022 KPS sınav sonucunda P93 türü ile en az 65 puan alınması gereksinimi bildirilmiştir.

Lise mezuniyet şartı ile işe alınacak olan aşçı, sadece erkek adaylar arasından belirlenecektir. 2022 KPSS sınav sonucunun P94 türünden en az 60 puan alınmış olunması şartı vardır.


2 aşçı yardımcısı için lise mezuniyet şartı yeterli bulunmuştur. Bu kadro erkek adaylar arasından oluşturulacaktır. 2022 yılı KPSS sınav sonucunun P94 türünden en az 60 puan olması istenmektedir.

2 şoför alımı yapılacak olup, biri lise mezunu diğeri ise ön lisans mezunu adaylar arasından seçilecektir. Tüm şoför kadrosu için yalnızca erkek adaylardan gelecek müracaatlar kabul edilecektir. Lise mezunu şoför adayları için; 2022 yılı KPSS P94 türü üzerinden 60 veya üzeri puan almış olmak şartı vardır. Ön lisans mezunu şoför alımı için ise; 2022 yılı KPSS P93 puan türü üzerinden 65 veya üzeri puan almış olmak gerekmektedir.


İşe alınacak olan tüm personeller vardiyalı çalışma şartlarında iş akışını sürdüreceklerdir. Bu sebeple başvuruda bulunmak isteyen adayların vardiyalı çalışma şekline uygun olmaları istenmektedir.

Bitlis Eren Üniversitesi Başvuru Tarihleri ve Başvuru İşlemleri

Başvuru şekli sadece Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı’na bizzat müracaat edilmesiyle mümkün olacaktır. Adayların müracaat işlemlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için; bildirilen başvuru koşullarını sağlamaları ve ayrıca en geç 28 Mart 2023 tarihine kadar (28 Mart da dahil) gerekli işlemleri gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.