Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne kamu memur alımları

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne kamu memur alımları

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne kamu memur alımları başlayacağı yayınladı.

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Kamu Personeli Alımı Duyurusu

Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne kamu memur alımları başlayacağı yayınladı.

Yayınlanan ilan kılavuzla birlikte alım tarihlerin kesinleştiği ve hangi koşullara göre başvurulacağını ilanda detaylandırıldı. Kurum birimine personel ihtiyaçları doğmasıyla birlikte kadroya yeni memur alımların sağlanması için genel müdürlük tarafından verilen onay sonrası idare hizmetleri tarafından ilanen duyuruldu. Adayların kılavuzda belirtilen özel ve genel nitelikleri karşıladıkları sürece memurluk başvurularını yapabileceklerdir.


Kamu Dairesine Devlet Personeli Alımı Başvuru Koşulları
Türk Vatandaşı olmak. Adayların herhangi bir adli suçtan yargılanmamış olması. Erkek personel adayları askerlik hizmetlerini fiilen bitirmiş olmaları. Kişinin özlük haklarından mahkûm edilmemesi. En az lisans alanlarından; Kamu yönetimi, çalışma Endüstri ilişkileri, insan kaynakları yönetimi, iktisat ekonomi, işletme, maliye, muhasebe ve finans, uluslararası finans fakültelerinden mezun olmak. Adayın çalışmasına engel edici sağlık sorunları bulunmaması gerekmektedir.


Memur Alımı Başvurusu için İstenen Belgeler
Başvuru formu, nüfus cüzdanı fotokopisi, Diploma veya mezuniyet belgesi, yabancı okullardan mezun olanlar denklik belgesi, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Seçme Sınavına katılmış olmak ve barkotlu çıktı olarak belgeye dayandırmak. Erkek Personel adayların askerlik ile ilişiğini kestiğini gösteren durum belgesi. Personel Görevine mâni edici sağlık sorunu olmadığına dair sağlık raporu. Son 6 ay içinde çekilmiş 3 adet biyometrik fotoğraf. Eğitim durumuna göre belirtilen kadrolara başvurular yapacak ve müracaat edilen kadroya ilişkin dilekçe yazılması gerekmektedir.


Kamu Personel Başvuru Süreci ve Müracaat Adresi
Adaylar başvuru belgelerini 12 Aralık 2022 ile 16 Aralık 2022 tarihleri arasından iadeli Sırameşeler mahallesi Avrupa Konseyi Bulvarı D Blok No:6/3 Osmangazi/Bursa adresine posta yolu ile göndererek başvuruları alınacaktır.

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.