Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor

Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor

Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi alıyor

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan ilgili yönetmelik hükümleri ve "Bursa Teknik Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi" doğrultusunda Öğretim Üyesi alınacaktır. Profesör, Doçent ve Dr. Öğretim Üyelerinin başvuru süresi, ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarih itibariyle başlar, onbeşinci (15.) günün mesai saati bitiminde sona erer. Ayrıntılı ilan metni ile formlar Üniversitemizin (www.btu.edu.tr) web sayfasının duyurular bölümünde mevcuttur. İlan olunur.

Not: 2547 sayılı Kanunun Ek 38. Maddesi uyarınca belirlenen %20'lik kota kapsamında başvuru yapılabilecek öğretim üyesi kadrosu bulunmamaktadır.

Sıra

No

Bölüm

Anabilim Dalı

Unvanı

Derece

Adet

Açıklama

BİRİMİ: MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

1

Lif ve Polimer Mühendisliği

Lif ve Polimer Mühendisliği

Profesör

1

1

Doçentlik unvanını Tekstil Bilimleri ve Mühendisliği alanından almış olmak. Polimer sentezi konularında çalışmaları olmak. İngilizce ders verebilme yeterliliği olmak.

2

Makine Mühendisliği

İmalat ve Konstrüksiyon

Dr. Öğr.

Üyesi

3

1

Lisans ve lisansüstü derecelerini Makine Mühendisliği Bölümünden almış olmak. Stereolitografi ile nanokompozit ve seramik kompozit üretimi konularında çalışmaları olmak. İngilizce ders verebilme yeterliliği olmak.

3

Mekatronik Mühendisliği

Elektronik Sistemler

Doçent

1

1

Lisans ve Lisansüstü derecelerini Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanından almış olmak. Doçentlik unvanını Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanından almış olmak. Endüstriyel robotlar, ayrık olay sistemleri ve imalat sistemlerinin kontrolü konularında çalışmaları olmak. İngilizce ders verebilme yeterliliğine sahip olmak.

4

Mekatronik Mühendisliği

Elektronik Sistemler

Doçent

3

1

Lisans derecesini Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Yüksek Lisans derecesini Mekatronik Mühendisliği alanlarından almış olmak. Doçentlik unvanını Elektrik-Elektronik mühendisliği alanından almış olmak. Biyomedikal sinyal işleme, örüntü tanıma ve çok değişkenli zaman-frekans analizi konularında çalışmaları olmak. İngilizce ders verebilme yeterliliğine sahip olmak.

5

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Doçent

3

1

Lisans, Lisansüstü ve doçentlik derecelerini Gıda Mühendisliği Bölümünden almış olmak. Mikroenkapsülasyon, kromatografi ve gıda bileşenlerinin konularında çalışmaları olmak.

6

Metalürji ve Malzeme Mühendisliği

Malzeme

Doçent

1

1

Lisans ve Lisansüstü derecelerini Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünden almış olmak. Doçentlik derecesini Malzeme ve Metalurji Mühendisliği bölümünden almış olmak. Sol-jel ince filmlerin üretimi ve biyomimetik malzemelerin geliştirilmesi konularında çalışmaları olmak.

7

Metalürji ve Malzeme Mühendisliği

Malzeme

Doçent

2

1

Lisans, Lisansüstü ve doçentlik derecelerini Metalurji ve Malzeme Mühendisliği alanında tamamlamış olmak. Mühendislik malzemelerinin mekanik davranışları üzerinde çalışmaları olmak. İngilizce ders verebilme yeterliğine sahip olmak.

8

Kimya

Anorganik Kimya

Dr. Öğr. Üyesi

5

1

Lisans ve doktora derecelerini Kimya alanından almış olmak. Fonksiyonel moleküller ve süperiletkenler alanında çalışmaları olmak. İngilizce ders verme yeterliğine sahip olmak.

BİRİMİ: MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ

9

Mimarlık

Yapı Bilgisi

Dr. Öğr. Üyesi

5

1

Mimarlık Lisans mezunu olmak. Yüksek lisans ve doktora derecelerini Yapı Fiziği alanından almış olmak. İngilizce ders verme yeterliğine sahip olmak.

10

Mimarlık

Mimarlık Tarihi

Dr. Öğr. Üyesi

4

1

Mimarlık Lisans mezunu olmak. Yüksek lisans ve doktora derecelerini Antik Dönem ve/veya Erken Dönem Avrupa ve/veya Osmanlı Mimarisi alanından almış olmak. İngilizce ders verme yeterliğine sahip olmak.

BİRİMİ: ORMAN FAKÜLTESİ

11

Orman Endüstri Mühendisliği

Orman Endüstri Mühendisliği

Doçent

2

1

Lisans ve yüksek lisans derecelerini Orman Endüstri Mühendisliği alanından almış olmak. Doçentliğini Orman Ürünleri Kimyası bilim alanından almış olmak. Ahşap tutkalları, izolasyon köpükleri ve ahşabın yanması konularında çalışmaları olmak.

12

Peyzaj Mimarlığı

Peyzaj Tasarımı

Dr. Öğr. Üyesi

4

1

Peyzaj Mimarlığı lisans programı mezunu olmak. Yüksek lisans ve doktora derecelerini Peyzaj Mimarlığı Anabilim Dalından almış olmak. Kentsel tasarım rehberleri konusunda çalışmalar yapmış olmak.

BİRİMİ: İNSAN VE TOPLUM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

13

Psikoloji

Sosyal Psikoloji

Profesör

1

1

Lisansüstü derecelerini Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanından almış olmak. Doçentliğini Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik alanından almış olmak. Teknoloji bağımlılığı konularında çalışmaları olmak.

14

Sosyoloji

Uygulamalı Sosyoloji

Dr. Öğr. Üyesi

3

1

Lisans derecesini ve yüksek lisans derecesini Sosyoloji, Doktora derecesini Din Sosyolojisi alanından almış olmak. Toplumsal yapı, halk kültürü ve engellilik konularında çalışmaları olmak.

15

Psikoloji

Sosyal Psikoloji

Dr. Öğr. Üyesi

5

1

Lisans derecesini Psikoloji, yüksek lisans derecesini Psikiyatri ve Doktora derecesini Adli Tıp alanından almış olmak. Travmatik stres, kaygı düzeyleri ve sosyal destek konularında çalışmaları olmak.

16

Uluslararası Ticaret ve Lojistik

Lojistik

Dr. Öğr. Üyesi

5

1

Lisansüstü derecelerini İşletme alanından almış olmak. Üretim yönetimi, lojistik ve tedarik zinciri yönetimi konularında çalışmaları olmak.

17

Uluslararası Ticaret ve Lojistik

Uluslararası Ticaret

Dr. Öğr. Üyesi

5

1

Lisansüstü derecelerini Uluslararası Ticaret ve Finansman alanından almış olmak. Uluslararası ticaret ve finansman konularında çalışmaları olmak. İngilizce ders verebilme yeterliliği olmak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.