Bursa’da karı kocanın akıl almaz planı!

Bursa’da karı kocanın akıl almaz planı!

“2 yıldır eşin yok, sen nasıl ham-ile kaldın” diye sorunca şaşkına dönen kadının verdiği cevap herkesi şaşkına çevirdi..

Mahkeme Başkanı, 2 yıldır firari olan FE-TÖ’cü kocanın ham-ile eşine, “2 yıldır eşin yok, sen nasıl ham-ile kaldın” diye sorunca şaşkına dönen kadının verdiği cevap herkesi şaşkına çevirdi..

Hakim’in sorusu üzerine şa-şkına dönen kadın “Bir gece ansızın geldi diye” cevap verdi. Tutuksuz yargılana bilmek için hamile kaldığı iddia edilen FE-TÖ sanığı bayanın ilk duruşmadan 1 hafta önce adliyeye gelerek sanık yakını gibi FETÖ duruşmalarına girip kendi duruşmasından önce bilgi topladığı ortaya çıktı. Rümeysa T. Duruşmada hamile olduğunu itiraf ederek tutuksuz yargılanmak istedi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca sürdürülen FET-Ö/P-DY soruşturması kapsamında yapılan araştırmalarda ör-güt ile bağlantılı oldukları tespit edilen ve haklarında dava açılan karı koca Metin T. Ile Rümeysa T. Duruşmasında enteresan bir detay yaşandı. Kocası Metin T. 2 yıla yakın bir süredir firari olan Rümeysa T. Duruşmaya ha-mile olarak katıldı. Bebeğin kimden olduğunu soran mahkeme başkanına ise ‘Bebeğim kocam Metin’den, bir gece ansızın geldi’ yanıtını verdi. Duruşmanın ardından koca Metin T. Bursa polisi tarafından yakalanırken Rümeysa T. Ise kayıplara karıştı.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca Fet-hull-ahçı Te-rör Örg-ütü/Par-alel Devlet Yapılanmasına (FE-TÖ/P-DY) yönelik başlatılan soruşturmalar kapsamında Metin T, eşi Rümeysa T. Ve kız kardeşi Gülnur T.’nin ör-güt ile bağlantılı oldukları tespit edilerek haklarında Bursa 2. Ağ-ır Ce-za Mahkemesi’nde ‘Sil-ahlı te-rör örg-ütüne üye olma, anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme, Türkiye Cumhuriyeti’ni ortadan kaldırmaya ya da görevini yapmasını engellemeye teşebbüs etme’ suç-lar-ından da-va açıldı. Hakkındaki soruşturmayı öğrenen Metin T. Yaklaşık 2 yıl boyunca yakalanmamak için ortadan kayboldu. Bu esnada konu hakkında davalar görülmeye başlandı ve Rümeysa T. Ile Gülnur T. Duruşmalara katıldı.

‘2 YILDIR FİR-ARİYKEN SEN NASIL HA-MİLE KALABİLİYORSUN?’
Rümeysa T. Hakim karşısına çıkmadan önce yaklaşık bir hafta boyunca hergün Bursa Adliyesi’ne gelerek 2. Ağ-ır Ce-za Mahkemesi’nde görülen FE-TÖ dava-larına sanık yakını gibi katılarak, davaların nasıl ilerlediği ile alakalı fikir sahibi oldu. Bir haftalık alıştırmanın sonrasında kendi duruşması için adliyeye gelen Rümeysa T. Duruşmada ham-ile olduğunu belirtti. Sanığın bu itirafı üzerine mahkeme başkanı ‘Eşin 2 senedir firariyken sen nasıl hamile kalabiliyorsun, eşinle görüşüyor musun’ diye sordu. Rümeysa T. Başkanın bu sorusuna ‘Bebeğin babası eşim, bir gece ansızın geldi’ diye cevap verdi.

Rümeysa T. Ilk duruşmanın ardından ha-mile olduğu gerekçesiyle tut-uksuz yargılanmaya devam ederken eşi Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince FE-TÖ/P-DY’ye yönelik yapılan baskında yakalanarak tutuklandı. Konuyla ilgili görülen davanın son duruşmasında 2 senenin ardından yakalanan Metin T. Tutuklu olarak hazır bulunurken Rümeysa T’nin duruşmaya katılmadığı görüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.