Canlı Derste Öğretmenine Hakaret Etti

Canlı Derste Öğretmenine Hakaret Etti

CANLI DERSTE SKANDAL! MİKROFONUNU AÇIK UNUTTU, ÖĞRETMENİNE HAKARET ETTİ!

Üniversitelerde uzaktan eğitim devam ederken Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde skandal bir olay yaşandı. Mikrofonu açık unutan Tuğba isimli bir öğrencinin öğretmenine hakareti yayına yansıdı. 

 

Üniversiteler pandemi ile birlikte yüz yüze eğitimin yanında uzaktan eğitime de devam ediyor. Uzaktan eğitim sırasında ise bazı canlı yayın kazaları sosyal  medyaya düşüyor. Son olarak Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde mikrofonu açık unutan Tuğba isimli bir öğrencinin öğretmenine hakareti yayına yansıdı. Söz konusu yayın sosyal medyada günün en çok konuşulanları arasında yer aldı.
Üniversitelerde korona virüs salgını nedeniyle uzaktan eğitim modeliyle devam ediyor. Pandemi nedeniyle online eğitimde de çeşitli kazalar meydana geliyor.
Son olarak Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yılmaz Daşlı‘nın uzaktan eğitimle verdiği ders sırasında öğrencilerine kendi yazdığı bir kitabı tavsiye etti.
Doç. Dr. Daşlı’nın kendi kitabını önermesinden sonra mikrofonu açık unutan “Tuğba” isimli bir öğrencinin hocasına verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu.
Söz konusu görüntülerde mikrofonun açık olduğunu unutan Tuğba’nın hocasına “Kendi kitabını öneriyor mal mı bu adam ya?” dediği duyuldu.
Öğretmen ise Tuğba’ya “Evet malım Tuğba, mikrofonun açık, terbiyesizlik yapma” şeklinde yanıt verdi.

KISA SÜREDE YAYILDI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
Sosyal medya ağı Twitter’da “Tuğba” kelimesi kısa sürede Türkiye gündemine oturdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.