ÇAYKUR kurumuna 600 beden işçisi alınacaktır

ÇAYKUR kurumuna 600 beden işçisi alınacaktır

ÇAYKUR kurumuna 600 beden işçisi alınacağını Ak Parti Milletvekili açıkladı.

ÇAYKUR kurumuna 600 beden işçisi alınacağını Ak Parti Milletvekili açıkladı. Yapım işlemleri tamamlanmış olan yaş çay fabrikası nedeni ile beden işçisi alımı yapacaklarını duyurdu

AK Partinin Rize Milletvekili olan Muhammed Avcı, ÇAYKUR kurumunun personel alımı ihtiyacının bulunduğunu açıkladı.

Ortaya çıkan bu durum nedeni ile işçi alımı yaş sezonu açılışına kadar yapılacağını bildirdi.

ÇAYKUR Kurumu işçi ihtiyacını karşılamak ve üretimin etkin ve verimli olarak yürütülmesini temin etmek amacı ile 2021 yılında yaş çay sezonu başlayana kadar 600 mevsimlik işçi alımı yapılacağını müjdeledi

ÇAYKUR 2021 PERSONEL ALIMLARI ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1. ÇAYKUR  işçi Alımı ilanına başvuracak tüm adayların Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi gerekmektedir.

2. ÇAYKUR işçi Alımı ilanına başvuracak tüm Bay bayan adayların Diploma belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi gerekmektedir.
 
3. ÇAYKUR  işçi Alımı ilanına başvuracak tüm adayların Yabancı Okul Mezunu adaylar için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği gerekmektedir.

4. ÇAYKUR işçi Alımı ilanına başvuracak tüm erkek Adaylar için askerlik ile ilişkisi olmığına dair resmi beyanı gerekmektedir.

5. ÇAYKUR  işçi Alımı ilanına başvuracak tüm adayların görevlerini devamlı bir şekilde yapmasına engel olacak bir durumu olmadığına dair resmi beyanı.

6. ÇAYKUR işçi Alımı ilanına başvuracak tüm adayların 2 adet biyometrik fotoğraf gerekmekte ve bir adedi forma yapıştırılacaktır.

7. ÇAYKUR  işçi Alımı ilanına başvuracak tüm adayların Sürücü belgesinin aslı veyahut noter onaylı sureti gerekmektedir.

8. ÇAYKUR  işçi alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Özel sektörde çalışılan süreler için SGK hizmeti dökümü gerekmektedir.

9. ÇAYKUR işçi alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Kamu kurumlarında çalışılan süreler için çalıştıkları kurumdan alınacak belge gerekmektedir.

10. ÇAYKUR işçi alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Fotoğraflı öz geçmiş gerekmektedir.

11. ÇAYKUR  işçi alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Genel şartlar başlığında belirtilen mesleki tecrübeyi gösterir belge gerekmektedir.

 BU İŞ İLANININ KILAVUZUNU KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN İŞ CEP UYGULAMAMIZI İNDİRİN İŞ İLANLARI ÜCRETSİZ CEBİNİZE GELSİN TIKLAYINIZ

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.