Cerrahpaşa Üniversitesi iş ilanları 2020

Cerrahpaşa Üniversitesi iş ilanları 2020

Cerrahpaşa Üniversitesi iş ilanları 2020

Cerrahpaşa Üniversitesi iş ilanları 2020

Cerrahpaşa üniversitesi rektörlüğü tarafından 28 işçi alımı için ilana çıkıldı.

2020 iş ilanı Başvuru Şartları;

Tük vatandaşı olan, 18 yaşını tamamlamış, belirli suçlardan hüküm giymemiş, SGK’dan aylık bağlanmamış, kamudan yasaklı olmayan adayların başvuruları kabul edilecektir. Başvuru yapacak adaylar lise mezunu olmalı ve 30 yaşını aşmamalıdır. 10 temizlik görevlisi alımı yapılacaktır. 18 kişi ise hasta ve yaşlı bakımı için alınacaktır. Toplamda 28 işçi alınacaktır.

İşçiler Cerrahpaşa Üniversitesinde ihtiyaca göre istihdam edileecktir. Çalışma adresleri İstanbul olduğu için adayların ikametgah yerleri de İstanbul ve ilçeleri olmalıdır. Alınan kişiler kamuda daimi ve tam zamanlı olarak işçi statüsünde istihdam edilecektir.

2020 iş ilanı Başvuru

Başvurular ilan tarihinde başlayarak 24 Şubat’ta sona erecektir. İlan İşkur üzerinden de yayınlanmıştır. Başvurular İşkur aracılığıyla alınacaktır. Elektornik ortamda, şahsen il ilçe müdürlüklerine başvurarak ya da internet ortamında yapılacaktır.

Alımlar kura yöntemi ile yapılacaktır.

Kura 25 Şubat tarihinde çekilecektir. Kurada kontenjan kadar asil ve yedek aday belirlenir. Bu adaylar  mülakata alınacaktır. Mülakatta başarılı olan adaylar 60 gün içinde işe başlamalıdır. Söz konusu süreye uyulmazsa yedek aday çağrılacaktır.

Kurada ismi çıkan adaylar nüfus cüzdan fotokopisi, 2 adet vesikalık, adli sicil kaydı, mezuniyet belgesi, askerlik belgesi ile SGK’dan aylık almadığını gösterir belgeleri sunmalıdır. İ.Ç.Ü. 00005413138 iş ilan numarası ile 24 Şubat 2020 bitimine kadar başvuru yapılması gerekmektedir. 00005413128 iş ilan numarası ile yapılacaktır.

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

TİWİTTER KAMU PERSONEL ALIMLARI 2020 TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.