Cezaevine alkış tutularak gönderildi. İşte o görüntüler...

Cezaevine alkış tutularak gönderildi. İşte o görüntüler...

Bir konserinde İmam Hatiplilere yönelik sarf ettiği sözler sebebiyle hakkında soruşturma açılan Gülşen, mahkeme kararıyla tutuklandı.

Bir konserinde İmam Hatiplilere yönelik sarf ettiği sözler sebebiyle hakkında soruşturma açılan Gülşen, mahkeme kararıyla tutuklandı. Cezaevine alkış tutularak gönderildi. İşte o görüntüler...
Nisan ayında verdiği konser sırasında bir kişi için söylediği "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" sözlerinden sonra soruşturma açılan Gülşen’in mahkemesi dün görüldü. Mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme’deki ifadesi gündem olurken, cezaevine götürülürken çekilen görüntüler olay oldu

. Mahkeme tarafından tutuklama kararı verilen Gülşen Çolakoğlu, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na götürüldü. Cezaevinin girişinde bekleye arabalar ve arkadaşları alkış tuttu.

 

Gülşen "Ben 25 yıllık sanatçıyım. Müzisyen çalışma arkadaşlarım var. Bu grupla birlikte konserlerde sahne alırım. Kadromda klavye müzisyeni olarak yer alan Miraç isimli arkadaşımın lakabı 'imam'dır. Ayrıca arkadaşlarla kendi aramızda 'aptal, salak, sapık' olarak şakalaşırız. Talihsizlik olarak bu iki kelime bir araya gelmiştir. Arkadaşımız imam hatipte okumamıştır. Grupta tüm arkadaşlarımın lakabı mevcuttur. Bu konuşma, bu diyalog, konserin hatırlamadığım bir aşamasında, muhtemelen bir şarkı arasında Miraç ile aramızda geçen bir konuşmadır. Orkestrama, 'Beni seyircilerimin arasına omuzlarınızda taşıyın' demem üzerine, bana orkestra arasından 'Seni imam taşısın' şeklinde cevap gelince bahse konu konuşma Miraç ile aramızda geçmiştir. Bu konuşma, konsere gelenlere ya da medyaya hitaben yaptığım bir konuşma değildir.'' sözleriyle ifadesini verdi.

VE 29 AĞUSTOS İTİBARİYLE TAHLİYE EDİLDI

 Gülşen tahliye oldu! Ünlü şarkıcının ilk isteği herkesi şaşkına çevirdi

Ünlü şarkıcının ilk isteği herkesi şaşkına çevirdi

İmam Hatiplilere yönelik söylediği sözler sonucu cezaevine giren şarkıcı Gülşen, tahliye oldu. 4 gün hapiste kalan Gülşen'in çıktıktan sonra ilk isteği herkesi şaşırttı.
Nisan ayında verdiği konserde İmam Hatiplilere yönelik sarf ettiği sözler sebebiyle geçtiğimiz günlerde tutuklanarak cezaevine gönderilen Gülşen cephesinde yeni gelişme yaşandı. Ev hapsi şartıyla tahliye edilen Gülşen, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan çıkarıldı. Kapıdaki kalabalık gözlerden kaçmadı.

İlk isteği herkesi şaşırttı
4 gündür cezaevinde olan Gülşen için mahkeme tahliye kararı verdi. Ev hapsi ile yargılanmaya devam eden Gülşen'i cezaevi kapısında eşi ve abisi karşıladı. Gülşen'in ilk açıklamaları gündeme oturdu. Cezaevinden çıktıktan sonra ilk isteğini açıklayan Gülşen herkesi şaşkına çevirdi

 

Gülşen'in eşi Ozan Çolakoğlu ve abisi Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nun önünde Gülşen'in çıkışını bekledi. Ozan Çolakoğlu çıkan karar için çok mutlu olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.