CHP'den Çok Konuşulacak EYT Açıklaması

CHP'den Çok Konuşulacak EYT Açıklaması

CHP'den Çok Konuşulacak EYT Açıklaması

CHP milletvekili Özgür Özel EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) mağdurlarına seslenerek EYT’lilerin MHP’nin eyt konusunda yaptıklarını unutmamaları gerektiğini söyleyerek “MHP milletvekillerini gördüğünüzde hesap sorun” dedi.

“EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR (EYT) DEĞİL EMEKLİLİKTE MHP’YE TAKILANLAR”
Özgür Özel katıldığı bir bir televizyon programında EYT'lilerin sorunlarına değinerek MHP'nin Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili seçim öncesi verdiği sözleri tutmadığını söyledi. Programın sunucusunun “Ne olacak bu EYT’lilerin durumu” sorusu üzerine Özel, çok tartışılacak şu sözleri söyledi.

“Emeklikite Yaşa Takılanlar’ın artık sorunu Emeklilikte MHP’ye Takılanlar olmuştur. Bu konuda ciddi bir toplumsal baskı oluşturmaları gerekiyor. CHP, HDP, İYİ Parti ve MHP’nin  EYT’lilerin sorunu için kanun teklifi var ama MHP şöyle diyor. Biz Cumhur İttifakı’nın ruhuna sadığız, AKP’nin istemediği hiçbir şey yapmayız. Başka partiyle birlikte oy kullanmayız, diyor. O zaman seçim vaatlerinin tamamı boş. Seçim beyannamesini at çöpe gitsin. AKP’nin seçim beyannamesini MHP’nin ki diye dağıtmak lazım. AKP’nin seçim beyannamesinde de EYT yok. Emeklikte Yaşa Takılanlardan bunlar 24 Haziran seçimlerinde oy istediler. Şimdi EYT’lilerin MHP milletvekilleri üzerinde demokratik bir baskı oluşturmaları gerekiyor. Gördüklerinde sözünüzü tutun demeleri lazım.”

"EYT MAĞDURLARI İÇİN KANUN TEKLİFİNİ MHP VERSİN BİZ DESTEKLERİZ"
CHP,HDP ve İYİ Partinin  TBMM’ye bir kanun teklifi geldiğinde  EYT’lilere verdiği sözü tutmaları için tam kadro gelmeleri gerekiyor diyen Özgür Özel böyle bir durumda “MHP’lilerin de EYT’lilere attığı kazığı bir daha tekrarlamaması lazım” dedi.

Özel ayrıca EYT mağdurlarının sorunu çözmek adına kanun teklifini MHP verirse CHP’nin bu kanun teklifine destek vereceğini de açıkladı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.