Çok kuvvetli geliyor

Çok kuvvetli geliyor

O İLLERDE YAŞAYANLARA FLAŞ UYARI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 20 Haziran hava durumu raporu yayımlandı. Meteoroloji’nin değerlendirmelerine göre, Ege Bölgesi geneli parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinde ise havanın sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İzmir’de ise hava parçalı ve az bulutlu geçerken, 33 dereceyi gösterecek. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgar kuzey ve batı yönlerden orta kuvvette esecek.


SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu (Karaman hariç), Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Sakarya’nın doğusu, Bolu, Zonguldak, Düzce, Karabük, Ordu, Trabzon, Elazığ, Bingöl çevreleri ile Malatya’nın doğu ilçelerinde yer yer kuvvetli (21-50 kg/m2), Giresun, Rize, Artvin ile Trabzon’un batı ve doğu çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.