Çok Şaşıracaksınız….

Çok Şaşıracaksınız….

Masterchef Emir’in Annesi Bakın Kim Çıktı

Masterchef Emir Elidemir’in Annesi Bakın Kim Çıktı. Yarışmacıların en iyi yemeği yapıp ardından jüriden onay alarak şampiyonluk için ter döktüğü Masterchef’in en çok dikkat çeken isimlerinden biri hiç kuşkusuz 26 yaşındaki yarışmacı Emir Elidemir.

Yakışıklılığıyla da kısa süre içerisinde büyük bir hayran kitlesi kazanan Emir Elidemir, sosyal medya fenomeni Danla Bilic’in de favorisi haline gelmişti. Daha önce babasının Milli futbolcu olduğunu söyleyen Emir Elidemir hakkında hayranları pek çok detay merak ederken annesi genç görüntüsüyle herkesi şaşırttı.

Emir Elidemir geçtiğimiz bölümlerde babasının eski Milli futbolcu olduğunu açıklamıştır hatırlarsanız. İzmirspor’un eski futbolcularından, spor yazarı ve diş hekimi Hasan Elidemir, 60 yaşında hayatını kaybetti. İzmir’in Eşrefpaşa semtinde 1959 yılında doğan ve 1970’te İzmirspor altyapısında futbola başlayarak genç milli olan Elidemir, 14 yıl bu kulüpte forma giydikten sonra Antalyaspor’da da oynadı.

Aynı zamanda Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun olarak uzun yıllar Eşrefpaşa Hastanesi ve kendi muayenehanesinde doktorluk yapan Elidemir, köşe yazarlığı ve Altay’da sportif direktörlük görevinde bulundu.

12 Eylül 2019 günü hayatını kaybeden Hasan Elidemir’in c-nazesi Yeni Buca Mezarlığı’nda toprağa verildi. Bu kez dikkat çeken diğer bir isim ise Emir Elidemir’in annesi Yücel Öziçer oldu.

Genç k-ızlara taş çıkartan Yücel Öziçer oğluna desteğini sosyal medyada esirgemiyor. Aynı zamanda bir gazeteci olan Yücel Öziçer güzelliğiyle beğeni topluyor.

36750aec56bf653892004ff42493cb394bcb6b20d5d084f342af5b9e8f842ca1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.