Çok üzüldüm kadına!

Çok üzüldüm kadına!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında eşi Ece Erken'den ilk paylaşım geldi. Bizde merak edenler için ünlülerin paylaşımlarını bir araya getirdik.

Ünlüler sosyal medyada paylaştıkları gönderiler ile çok konuşuluyor. Dün saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu hakkında eşi Ece Erken'den ilk paylaşım geldi. Bizde merak edenler için ünlülerin paylaşımlarını bir araya getirdik.
Ünlülerin sosyal medyada büyük bir takipçi kitleleri bulunuyor ve her paylaşımları ile dikkat çekiyorlar. Bazı ünlüler sosyal medyayı çok aktif kullanmazken, bazıları ise hayatına dair her ayrıntıyı paylaşıyor. 

Uğradığı silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken'den ilk paylaşım geldi. Hayatının en acı günü yaşayan Erken, sosyal medyadan takipçileri ile duygularını paylaştı. 

ÜNLÜLERİN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAFLAR
Ünlülerin sosyal medya paylaşımları bazen çok beğeni topluyor bazen ise tepkilerin odağı oluyor. Bazı ünlüler aile hayatlarını paylaşırken bazıları ise sosyal medya hesaplarından cesur pozlar paylaşıyor. İpin ucunu kaçırıp estetik yaptırırken video paylaşan bile oluyor.

ECE ERKEN'DEN İLK PAYLAŞIM
Bir dönem Beşiktaş'ta yöneticilik yapmış avukat Şafak Mahmutyazcıoğlu, yemek yediği resterontta silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Yaşanan olay sonrasında gözler Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken'e çevrilmişti. Büyük bir acı yaşıyan güzel sunucu sosyal medyadan paylaşımda bulundu

7 ay önce Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile evlenen ünlü sunucu Ece Erken, eşinin ölümüyle hayatının acısını yaşadı.vnjzprm9tmn4uajtggzjajv7ao8hguwp-body.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.