Cüneyt Arkın ve Kemal Sunal neden aynı projelerde yer almadı?

Cüneyt Arkın ve Kemal Sunal neden aynı projelerde yer almadı?

İlk defa duydum!

Yeşilçam efsaneleri, film sözleşmelerine imza atarken afişlerde adının ilk sırada yazılmasını şart olarak koyarlardı. Bu o döneme damga vuran birçok isim için ilginç ama olmazsa olmaz bir koşuldu. Durum böyleyken Yeşilçam'ın büyük starlarını bu filmlerde yan yana getirmek oldukça zor bir durum haline geliyordu.

Cüneyt Arkın ve Kemal Sunal neden aynı projelerde yer almadı?
Hepimizin içinde derin yerler kaplayan Yeşilçam filmlerinin unutulmaz yıldızları onlar. Kimi kurallarıyla, kimi yakışıklılığıyla kim de karizmasıyla gönüllerde taht kuran oyuncuların bazıları yüzlerce film çevirmesine rağmen hiç aynı filmde yer almamışlardır.

Onlar Türk sinemasının efsane isimleri... Cüneyt Arkın, Kemal Sunal, Kadir İnanır, Kartal Tibet, Ediz Hun, Ayhan Işık, Yılmaz Güney gibi Yeşilçam efsaneleri aynı filmlerde görmek pek mümkün olmadı. Nedenini hiç merak ettiniz mi?

Ayrı ayrı her birinin filmlerini bıkmadan usanmadan aşkla izlesek de gönül Kemal Sunal ve Cüneyt Arkın'ı aynı filmde de görmek isterdi doğrusu.

 

Yeşilçam efsaneleri, film sözleşmelerine imza atarken afişlerde adının ilk sırada yazılmasını şart koşardı. Bu o döneme damga vuran birçok isim için ilginç ama olmazsa olmaz bir koşuldu.

 

İŞTE BU YÜZDEN HİÇ BİRİ AYNI FİLME OLMAYACAKTI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.