Daha 15 yaşında yuh

Daha 15 yaşında yuh

Daha 15 yaşında yuh

15 yaşındaki çocuğa kaçtığı öğrenilen Gülizar, 4 çocuğunu ve kocasını bırakıp kaçan Gülizar, geçtiğimiz günlerde canlı yayında babasının yanına döneceğini açıklamıştı.

Şimdi ise Gülizar, Esra Erol’da hem yeni kararını açıkladı hem de babasıyla ilgili şoke eden bir iddia ortaya attı.

Gülizar’ın 4 çocuğunun babası Hasan, 4 çocuğunu bırakıp 15 yaşındaki Şahin’e kaçtığını iddia etmişti ve iddiasında da haklı çıkmıştı. TikTok’ta tanıştığı Şahin’le kaçan Gülizar, “Çocuk ama evdeki kocamdan iyi” demişti.

Geçtiğimiz günlerde de Şahin’in babası “Benim çocuğum 15 ya-şın-da. Gülizar oğlumu kaçırdı. Gülizar’ı asla istemiyorum.” diyerek Gülizar’ı reddetmişti.Gülizar da ardından Çok pişmanım, herkesten özür diliyorum. Beynimi yıkadılar.

Başta da babamdan özür dilerim. Kolay kolay kimseye güvenmemeyi öğrendim.” demişti. Ailesiyle döneceğini açıklayan Gülizar’ın bu kararı herkesi sevindirmişti.Ayrıca Gülizar, boşanmak istediğini söylese de Hasan boşanmaya yanaşmamıştı.

Hatta Hasan, Gülizar’ın hala daha Şahin’le yazıştığını iddia etmişti.Dün canlı yayına yeniden çıkan Gülizar, çok konuşulacak bir karar açıkladı.

15 yaşındaki ço-cu-kla sevgili olan Gülizar, çocukları Hasan’a vereceğini, babasına dönmeyeceğini ve Şahin’in babası Bubo’nun yanına gideceğini açıkladı.

Kendi öz babasının parasında gözü olduğunu “Ben kızımı satarım” dediğini iddia etti. Şahin’le değil, babasının evinde yaşayacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.