Darphane Genel Müdürlüğü 13 adet beden işçisi Alımı yapacak.

Darphane Genel Müdürlüğü 13 adet beden işçisi Alımı yapacak.

KAMU İŞÇİ İŞ İLANLARI 2021

 Darphane Genel Müdürlüğü kendi birimlerinde görevlendirilmek üzere Metal Dökümcü alımı, Hadde işçisi ve Metal Doğrama Teknisyeni alımı olmak üzere toplamda 13 adet beden işçisi Alımı yapacak.

BAŞVURU BİLGİLERİ

ALIM YAPILAN KADROLAR

1. Metal Pres Makinesi Operatörü alımı

2. Üniversal Torna Tezgahı Operatörü alımı

3. Hadde İşçisi alımı

4. Metal Doğrama Teknisyeni alımı

5. Metal Döküm Kalite Kontrolcüsü alımı

6. Dökümcü alımı

7. Fotogravürcü alımı

DARPHANEYE 2021 İÇİ ALIMI ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

1. Darphane Müdürlüğü 13 İşçi Alımı ilanına başvuracak tüm adayların Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi gerekmektedir.

2. 13 İşçi Alımı ilanına başvuracak tüm Bay bayan adayların Diploma belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi gerekmektedir.
 
3. Alım ilanına başvuracak tüm adayların Yabancı Okul Mezunu adaylar için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği gerekmektedir.

4. 13 İşçi Alımı ilanına başvuracak tüm erkek Adaylar için askerlik ile ilişkisi olmadığına dair resmi beyanı gerekmektedir.

5.  13 İşçi Alımı ilanına başvuracak tüm adayların görevlerini devamlı bir şekilde yapmasına engel olacak bir durumu olmadığına dair resmi beyanı.

6. Alım ilanına başvuracak tüm adayların 2 adet biyometrik fotoğraf gerekmekte ve bir adedi forma yapıştırılacaktır.

7.  Alım ilanına başvuracak tüm adayların Sürücü belgesinin aslı veyahut noter onaylı sureti gerekmektedir. Aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi Belediyemizce onaylanabilir.

8. Alım ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Özel sektörde çalışılan süreler için SGK hizmeti dökümü gerekmektedir.

9. Alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Kamu kurumlarında çalışılan süreler için çalıştıkları kurumdan alınacak belge gerekmektedir.

10. Alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Fotoğraflı öz geçmiş gerekmektedir.

11.Alımı ilanına başvuracak olan bütün kişilerin Genel şartlar başlığında belirtilen mesleki tecrübeyi gösterir belge gerekmektedir.

Beden işçisi Alımı ilanı son başvuru tarihi 20.11.2020 olarak açıklanmıştır.

Başvuruların İŞKUR üzerinden yapılması zorunludur. Başvuru yapacak kişilerin ilk önce İŞKUR sitesine kendi şifreleri ile giriş yapmaları gerekiyor. Giriş işlemi yaptıktan sonra İŞ İLANLARI kısmına girin ve orada İŞYERİ ÜNVANI bölümüne TC DARPHANE VE DAMGA MATBAASI GENEL MÜD yazın ve ARA butonuna tıklayınız.
 https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

BUNUN GİBİ İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN CEP UYGULAMAMIZI İNDİR İŞ İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ BİLDİRİMLE GELSİN TIKLA

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.