Davutoğlunu yıkan haber

Davutoğlunu yıkan haber

Davutoğlunu yıkan haber

Ahmet Davutoğlunun kurduğu Gelecek Partisi daha bir seçime bile girmeden dağılmaya başladı Geçtiğimiz ay Ankara ö’rgütü t’opyekün istifa etmişti Davutoğlunun partisinde istifaların ardı arkası kesilmiyor Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan Gelecek Partisi’nin 150 kişilik kurucular kurulunda yer alan Hakan Kobal, partideki bütün görevlerinden kendi hür iradesi ve talebi ile istifa ettiğini açıkladı.

DAVUTOĞLUNUN PARTİSİ DAĞILIYOR Geçtiğimiz senelerde tam İki devre AK Parti’nin Bayburt İl Başkanlığı vazifesini üstlenen Kobal, aldığı kararla alakalı sosyal medya hesaplarından açıklama yaptı.

ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN” Kobal, “Gelecek Partisi’nde bulunmuş olduğum görevlerden bugün itibariyle istifa ediyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin” ifadelerine yer verdi.
2013 2017 yılları arasında Bayburt’ta Ak Parti il başkanlığı vazifiyeti yapan Hakan Kobal,daha evvelce de Ak parti’den İstifa Ederek Gelecek Partisine Geçmişti Hakan Kobal, şahsi Twitter hesabından şu mesajı paylaştı Kuruluşundan bugüne yönetici ve il başkanlığı görevleri yaptığım

Partiden bugün itibariyle istifa ediyorum Hakan Kobal’ın Gelecek Partisinden Neden İstifa Ettiği Hakkından Detaylı Bir Bilgiye Ulaşılamadı Kulislerde Ahmet Davutoğlunun partisinin daha bir seçime bile giremeden dağılacağı konuşuluyor bakalım vakit ne gösterecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.