Dede itiraf etti

Dede itiraf etti

Dede itiraf etti

Tutuklanan dedenin Müslüme’yi traktörü ile götürdüğünün görüldüğü ortaya çıktı. Eski Emniyet Müdürü Feramüz Erdin, dedesinin Müslüme’yi ö-ldürme suçundan değil, daha önc-e aile içinde yaşanan bir t-ec-avüz suçundan tutuklandığını iddia etti.
Mersin’de kaybolduktan 10 gün sonra 7 kilometre uzakta bir dağ başında c-ansız b-edeni bulunan Müslüme Yağal’ın ö-lümüyle ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. İddiaya göre, Müslüme’nin tutuklanan dedesinin, Müslüme’yi traktör ile götürdüğü ve bunu gören bö-lgedeki çocukları da t-ehdit ettiği b-elirtildi. İddiada, dedenin daha önc-eden aileden bir i-sme t-ec-avüz ettiği için tutuklandığı b-elirtildi.

 

Odatv’den Fethi Yılmaz’a konuşan emekli Poli-s Müdür Feramuz Erdin, Müslüme Yağal’ın ö-lümüne ilişkin dikkat çeken iddialarda bulundu.

Müslüme’nin kaybolmasının ardından yaşanan süreci değerlendiren Erdin, “İlk arama akşam saatlerine kalıyor. Akşam saatlerinde bir çocuğun kendi başına o doğa şartlarında, kendi fizyolojik konumu itibarıyla (adımı, takati, yaşı) çok uzağa gitmiş olması mümkün değil. Gec-e o sessizlikt-e sizi duyduğunda t-epki verir. Bunu herkes bilir” dedi.

 

“BÜTÜN İHTİMALLER ÇOCUĞUN KAÇIRILDIĞI ÜZERİNE”
Erdin, “Eğer bu olmadıysa hemen akıllara soru işareti gelmesi lazımdı, bu çocukta sorun var diye. ‘Ac-aba yaban hayvanları tarafından parçalanmış olabilir mi?’ diye düşünmeniz gerekebilir. Ert-esi gün köpeklerin devreye alındığı biliniyor.

 

Köpekler çok etkin… O kişi c-eset de olsa, bir şekilde yaşıyor da olsa köpekler çok rahat bulabilir. Eğer köpek aramasından bir sonuç alınmadı i-se bütün ihtimaller bu çocuğun kaçırıldığı üzerinedir. Çünkü çocuk normal yollarla oradan gitmemiştir” diye konuştu.

 

“GÖRENLER VAR, DEDE T-EHDİT ETMİŞ”
Müslüme’nin ilk olarak dedesi tarafından traktörle c-esedin bulunduğu bö-lgeye yakın bir yere götürüldüğünü ve olayın başka çocuklar tarafından görüldüğünü öne süren Erdin, dedenin kendi-sini gören çocuklara ö-lüm t-ehditleri savurduğunu söyledi.

“C-ANLI BULUNABİLİRDİ”
İlk gün kaybolma ihtimalinin ortadan kalktığı için kaçırılma ihtimalinin düşünülmesi durumunda geniş çaplı bir operasyon başlatılması gerektiğini b-elirt-en Erdin, bütün komşu köylerin, evlerin sorgulanması gerektiğini, gören kişilerin çocuk olduğu için her ne olursa olsun olayla ilgili konuşuc-aklarını söyledi. Erdin ayrıc-a bu adımların atılması sonucunda Müslüme’nin sağ olarak bulanabilme ihtimali de olduğunu söyledi.

 

Erdin, Müslüme’nin c-esedinin bir yurttaş tarafından bulunduğunu ve bu yurttaşın ifadesinde c-esedin alt tarafının yarı çıplak bir şekilde çalılığın altında olduğu, elbi-selerin i-se etrafta saçılmış bir şekilde bulduğunu söylediğini açıkladı.

“BOYNUNDA DEDENİN DNA’SI BULUNDU”
Erdin, olay yeri inc-eleme ekiplerinin yaptığı inc-elemenin ardından Müslüme’nin c-esedinde, boyun kısmında dedesinin DNA’sının bulunduğu ve bu durumun ilk bakışta dedeyi suçlu gibi göst-erdiğini anc-ak küçük çocuğun nasıl ö-ldüğüne dair bir bilgi olmadığını söyledi.

 

“BAŞKA BİR T-EC-AVÜZDEN DOLAYI TUTUKLANDI”
Erdin, dedenin Müslüme’nin ö-lü bulunmasından dolayı değil, daha önc-e aile içindeki bir bir t-ec-avüzden dolayı tutuklandığını söyledi.

C-esett-e bulunan DNA’nın çocuğa karşı bir i-sti-smar göst-ergesi olmadığını b-elirt-en Erdin, en büyük şüphelinin yine de dede olduğunu b-elirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.