Devlet ilkokul mezunu aşçı ve işçi alımı yapacaktır.

Devlet ilkokul mezunu aşçı ve işçi alımı yapacaktır.

Kamuya 1 Bilgisayar Donanım / Teknolojisi Teknikeri ile 1 aşçı mesleklerinde 2 işçi alımı yapılacaktır. Alımlar Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne yapılacaktır.

Kamuya 1 Bilgisayar Donanım / Teknolojisi Teknikeri ile 1 aşçı mesleklerinde 2 işçi alımı yapılacaktır. Alımlar Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne yapılacaktır.

Aşçı Alımı Şartları: 3 yıl deneyim şartı istenmektedir. Başvuru adayları yayımlanmış olan mevzuat ve yönetmelikleri hükümlerince hareket etmeleri gerekmektedir. Özel başvuru şartlarını şu an için karşılamıyorsanız bile 17 Mart 2023 tarihine kadar karşılama durumunuz var ise başvuru yapabilirsiniz. Kurum için bu durumda yapılan başvurular değerlendirilecektir. İlkokul mezunlarından; dördüncü seviye Mesleki Yeterlilik Belgesi, lise mezunlarının aşçılık bölümü ve önlisans ile lisans bölümlerinin ise Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gemi Aşçılığı, Hazır Yemek ve Aşçılık, Mutfak Yönetimi, Yemek Pişirme Teknikleri ile Aşçılık bölüm mezunu olmaları gerekiyor.


Bilgisayar Donanım Alımı Şartları: çalışma sahasında kullanılacak olan motor için B sınıfı sürücü belgesi istenmektedir. Lise Bilgisayar Teknolojileri bölüm mezunları başvuru yapabilecektir. On başvuru günü olmak üzere özel ve genel şartlara haiz olmanız gerekiyor. Bilgisayar tamiri, program kurulumu ve güvenlik kamerası kurulumu alanlarında üç yıl deneyim sahibi olunması istenmektedir. Arazi ve laboratuvarlarda çalışmasına engel olacak sağlık sorununun olmaması gerekmektedir. Atamaya hak kazananlardan bu durum için sağlık raporu istenecektir.


İŞKUR İlanları Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından alınacak olan başvurular İŞKUR elektronik başvuru ile 13 Mart 2023’de başlamıştır. Başvurular 17 Mart 2023 günü mesai saatleri bitiminde son bulacaktır. 00007380435 ve 00007380424 ilan numarası ile dijital ortamda başvurularınızı yapabilirsin.

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.