Devlet Su İşleri Engelli Personel Alımı

Devlet Su İşleri Engelli Personel Alımı

Devlet Su İşleri Engelli Personel Alımı

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ’nce  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Dizgici (Baskı Öncesi İşlemcisi) unvanıyla kamu işçisi olarak daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 5 Eylül 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Dizgici (Baskı Öncesi İşlemcisi) alımı için adayların Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Tasarımı lisans bölümünü bitirmiş olmaları gerekmektedir. Çalışma adresi: DSİ 14. Bölge Müdürlüğü, K.Çamlıca-Üsküdar/İstanbul'dur. MİZAMPAJCI (Basılacak kitap ve evrakı matbuanın, matbaa normlarına uygunluğunu, sayfa, satır ve klişe özelliklerini tespit etmek, kitap, broşür ve dergileri, ebat ve basım şekline göre konulacak resimlerin yer, biçim ebatlarını tespit etmek suretiyle, dizgileri tertip ederek basılacak hale getirmek.)mesleğinde çalıştırılacaktır.

Mülakat, “DSİ 14. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ, K.ÇAMLICA-ÜSKÜDAR/İSTANBUL” adresinde yapılacaktır. Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplerde 2016 EKPSSP94 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir.             

İlana başvuracak adayların (00003371566) iş ilan no ile Çankaya Hizmet Merkezi ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 5 Eylül 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.