Devlete KPSS’li ve KPSS’siz bay-bayan 16 bin personel alımı yapılacak.

Devlete KPSS’li ve KPSS’siz bay-bayan 16 bin personel alımı yapılacak.

21 Kasım ile 3 Aralık 2021 tarihleri arasında 84 farklı kamu kurum ve kuruluşlarına KPSS’li ve KPSS’siz bay-bayan 16 bin personel alımı yapılacak.

Personel alımı yapan kurumlar arasında İçişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile bakanlıklara bağlı kuruluşlar ve il-ilçe belediyeleri bulunuyor. Bu belirtilen kamu kurumlarına farklı branşlardan sağlık personeli, tekniker, teknisyen, öğretmen, mühendis, mimar, şoför, güvenlik görevlisi, temizlik personeli, operatör ve daha birçok meslekten memur ve işçi alımı yapılacak.
 
Yayınlanan tüm kamu personel alım ilanları Resmi Gazete’de ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile duyuruldu. Yapılan ilan açıklamalarına göre kamu kurum ve kuruluşlara en az ilkokul, ilköğretim, lise (ortaöğretim), önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden personel alımı yapılacak. Personel alımı başvuruları her bir ilan için farklıdır. Peki, hangi kamu kurumlarına hangi mesleklerden, hangi öğrenim düzeylerinden personel alınacak diye soracak olursanız, aşağıda başvurusu devam eden tüm güncel kamu iş ilanlarının bir listesi verilmiştir. Bu listede yer alan ilanların tüm detaylarını görüntülemek için aşağıda verilen linki tıklayınız

İşte, personel alımı yapan 84 farklı kamu kurum ve kuruluşların güncel ilanları;

1 – Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi
KPSS 65 puan şart ile bay-bayan 17 güvenlik görevlisi alınacak!
 
2 -Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Personel alımı başvuruları bugün (19 Kasım 2021) başladı ve 6 Aralık 2021 tarihinde sona erecektir.

3 – İçişleri Bakanlığı
İçişleri Bakanlığı başvuruları 29 Kasım ile 3 Aralık 2021 tarihleri olmak üzere 35 ilden bay-bayan personel alımı yapacağını duyurdu. İçişler Bakanlığı bünyesine toplamda 124 personel alımı yapılacak olup, bu ilana en az önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabileceklerdir.
 
4 -Türkiye Taşkömürü Kurumu
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) 19 Kasım 2021 tarihli Resmi Gazete’de yeni bir işçi alım ilanı yayınladı. İlana göre TTK, 22-26 Kasım 2021’de işçi alımı yapacak!

5 – Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
Yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın üniversiteye en az lise ve önlisans mezunu öğrenim düzeylerinden 21 personel alımı yapılacak. Üniversiteye 2 büro memuru, 3 teknisyen, 12 temizlik personeli ve 4 güvenlik görevlisi alımı yapılacak! Personel alımı başvuruları 19 Kasım ile 3 Aralık 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

6 – Mersin Tarsus Üniversitesi
Mersin Tarsus Üniversitesi 19 Kasım 2021 tarihli Resmi Gazete’de personel alım ilanı yayınladı. İlana göre Tarsus Üniversitesi, KPSS şartı ile 1 avukat, 19 büro personeli, 1 inşaat mühendisi, 1 mimar, 1 peyzaj teknikeri, 1 İklimlendirme-Soğutma teknikeri, 1 elektrik teknikeri, 1 harita teknikeri, 1 makine teknikeri, 1 Elektrik-Elektronik teknisyeni, 1 inşaat teknisyeni, 1 Makine Teknolojisi teknisyeni ve 20 temizlik personeli olmak üzere toplam 52 personel alımı yapılacak.

7 – Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi
Temizlik personeli, bilgisayar teknisyeni, elektrik teknikeri, büro memuru, tıbbi sekreter, diş ve radyoloji teknikeri, diyetisyeni hemşire ve özel güvenlik görevlisi alımı yapılacak. İlana göre KSÜ, personel alımı başvuru değerlendirmeleri yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın olacaktır.

8 – Mersin Üniversitesi
Mersin Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne büro memuru, hemşire, temizlik personeli, güvenlik, hasta ve yaşlı bakım elemanı, sosyal çalışmacı, hemşire ve farklı branşlardan teknisyen ve tekniker alımı yapılacak. Başvuru işlemleri 15.11.2021- 29.11.2021 (Mesai Bitimi-17:00) tarihleri arasında yapılabilecektir.

9 – Sosyal Güvenlik Kurumu
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı 16 Kasım 2021 tarihli Resmi Gazete’de yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre SGK, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere, müfettiş yardımcısı kadrolarına bay-bayan 25 personel alımı yapacak. Personel alımı başvuruları 6 Aralık’ta başlayacak ve 17 Aralık 2021 tarihinde sona erecektir.

10 – Sağlık Bilimleri Üniversitesi
İstanbul ve Ankara’da bulunan, şimdiki adı ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi olan Gülhane Hastanesi personel alım ilanı yayınladı. İlana göre Gülhane hastanesine yazılı/uygulamalı sınav başarı sırasına göre değerlendirilmek üzere personel alımı yapılacak.

11 – Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) 16 Kasım 2021 tarihli Resmi Gazete’de yayınladığı ilana göre 70 sağlık personeli, 2 güvenlik ve 8 temizlik personeli alımı yapacak! Buna göre 19 Mayıs Üniversitesi (OMÜ), yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 45 hemşire, 2 Laborant, 8 Tıbbi Görüntüleme Teknikeri, 5 Anestezi teknikeri, 2 Nükleer Tıp Teknikeri, 8 İlk ve Acil Yardım Teknikeri, 2 güvenlik görevlisi ve 8 temizlik personeli olmak üzere bay-bayan toplam 80 personel alımı yapacaktır.

12 – Ordu Üniversitesi
Ordu Üniversitesi temizlik personeli alımı için yeni ilan yayınladı. İlana göre Ordu Üniversitesi lise mezunu 10, önlisans mezunu 5 olmak üzere bay-bayan toplam 15 temizlik personeli alımı yapacak.

13 – Hacettepe Üniversitesi
Hacettepe Üniversitesi 4 farklı branştan sağlık teknikeri, temizlik ve güvenlik görevlisi alımı ve hemşire alımı yapacak. Personel alımı başvuruları 12-26 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

14 – Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi güvenlik alımı için 11 Kasım 2021 tarihli Resmi Gazete’de yeni iş ilanı yayınladı. İlana göre üniversiteye yüksek maaşlı 24 güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Özel güvenlik alımı başvuruları 11-25 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

15 – Ardahan Üniversitesi
Ardahan Üniversitesi kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere; büro memuru, temizlik işçisi ve güvenlik alımı yapacak. Başvurular 11-25 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

16 – Ticaret Bakanlığı
Ticaret Bakanlığı personel alımı için 11 Kasım 2021 tarihli Resmi Gazete’de yeni bir ilan yayınladı. İlana göre Ticaret Bakanlığı Merkez Teşkilaında görevlendirilmek üzere 70 personel alımı yapacak. Personel alımı başvuruları 25-24 Kasım 2021 tarihleri arasında aşağıda belirtilen adrese online şeklinde yapılacaktır.

17 – Kafkas Üniversitesi
Kafkas Üniversitesi 21 hemşire, 5 ebe, 3 eczacı, 1 biyolog ve 1 anestezi teknikeri olmak üzere toplam 31 sağlık personeli alımı yapacak. Personel alımına ilişkin yayınlanan resmi ilanda ”Üniversitemiz Rektörlüğü Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğünde, 2020 yılı KPSS (B) grubu puana göre yapılacak sıralama esas alınmak suretiyle, aşağıda belirtilen pozisyonlara karşılığında belirtilen sayı ve nitelikte sözleşmeli personel alınacaktır’’ denildi.

18 – Sağlık Bakanlığı
Sağlık Bakanlığı personel alımı için Resmi Gazete’de yeni bir ilan yayınladı. İlana göre Sağlık Bakanlığı 26 Kasım 2021 tarihine kadar personel alımı yapacak. Personel alımına ilişkin yayınlanan ilanda ‘’

Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü emrinde istihdam edilmek üzere 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6 ncı maddesi ile 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik’in 8 inci maddesi uyarınca, sözlü ve uygulamalı mülakat sonucunda oluşacak başarı sırasına göre 15 (on beş) sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır’’ denildi.

19 – SEDDK
Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) 10 Kasım 2021 tarhinde yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre SEDDK 15-30 Kasım 2021’de 10 personel alımı yapacak!

20 – Kültür ve Turizm Bakanlığı
Kültür ve Turizm Bakanlığı yayınladığı 2 personel alım ilanının başvuruları devam ederken dün yeni bir personel alımı için daha ilan yayınladı. Bu ilanın başvuruları 15 Kasım’da başlıyor ve 3 Aralık 2021 tarihinde sona eriyor.

TÜM BU İŞ İLANLARA DİREK ULAŞIN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.