Dr. Ercüment Tarcan yaşamını yitirdi

Dr. Ercüment Tarcan yaşamını yitirdi

Doç. Dr. Ercüment Tarcan yaşamını yitirdi: Son mesajı yürek burktu...

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 34 yıldır aralıksız görev yapan Doç. Dr. Ercüment Tarcan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Koronavirüs salgını ile mücadelede önemli sorumluluk alan Tarcan'ın 7 Nisan'daki "Çocuklarıma sarılacağım günler yakında" mesajı yürekleri sızlattı.

 

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Doç. Dr. Ercüment Tarcan hayatını kaybetti. 1986 yılından bu yana 34 yıldır Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan Tarcan'ın geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği açıklandı. 

İzmir'de çok sevilen ve genel cerrahi alanındaki başarısıyla bilinen Tarcan'ın vefatı büyük üzüntü yarattı. Koronavirüs salgını ile mücadele döneminde de önemli sorumluluk alan Tarcan'ın vefatının virüsle alakalı olmadığı belirtildi. 

MESAJI YÜREK BURKTU
Doktor Tarcan'ın 7 Nisan'da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise yürek burktu. Paylaşımında koronavirüs hastası bir kişinin sağlığının iyiye gittiğini belirten Tarcan'ın, "Çocuklarıma sarılacağım günler yakında" sözleri yürekleri sızlattı. 

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
İzmir İl Sağlık Müdürlüğü de Tarcan'ın vefatının ardından başsağlığımesajı yayınladı. Mesajda, "İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Doç. Dr. Ercüment Tarcan geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.