Dr. Nuri İdiz, 18 gün sonra ağabeyi Dr. Muharrem İdiz ile aynı kaderi yaşadı

Dr. Nuri İdiz, 18 gün sonra ağabeyi Dr. Muharrem İdiz ile aynı kaderi yaşadı

İzmir'de işyeri hekimliği yapan Dr. Nuri İdiz, 18 gün sonra ağabeyi Dr. Muharrem İdiz ile aynı kaderi yaşadı. 1 Nisan günü koronavirüsten ağabeyini kaybeden Dr. Nuri İdiz, kendisi de koronavirüse karşı verdiği mücadeleyi dün kaybetti.

İzmir'de işyeri hekimliği yapan Dr. Nuri İdiz, 26 Mart'ta rahatsızlanarak özel bir hastanede tedavi altına alındı. Ateşi ve nefes darlığı şikayetleri olan Nuri İdiz'in koronavirüs testi ise 1 Nisan günü belli oldu ve Dr. Nuri İdiz, Yeşilyurt Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 

Ancak tedavisinin başladığı 1 Nisan günü kendisi gibi bir süre önce testi pozitif çıkan ağabeyi Dr. Muharrem İdiz'i bu hastalıktan kaybetti. Ancak durumnu kötüye giden Dr. Nuri İdiz de 6 Nisan'da yoğun bakıma alındı.  


İMMÜN PLAZA BEKLİYORDU

Dr. İdiz, immün plazma tedavisi için koronayı yenmiş ve son iki testi negatif çıkmış hastalardan kan bağışı arayışına girse de bu çabalar sonuç vermedi. 
Maalesef Dr. Nuri İdiz, verdiği mücadeleyi kaybetti. Böbrek yetmezliği ve tansiyon hastası olan Dr. Nuri İdiz'in, solunum yetmezliği sonrasında yaşamını yitirdiği açıklandı. 

İdiz kardeşlerin ikisi de İzmir Atatürk Lisesi mezunuydu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.