DÜNYAYI şok eden açıklama

DÜNYAYI şok eden açıklama

DÜNYAYI ŞOKE EDEN AÇIKLAMA: GİTTİKÇE KÖTÜLEŞECEK!

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Başkanı Tedros Adhanom Ghebreyesus, Cenevre’de düzenlediği basın toplantısında korkutan koronavirüs açıklamalarında bulundu. DSÖ Başkanı Tedros, salgında basit sağlık önlemleri alınmazsa koronavirüsün daha da kötüleşeceğini bildirdi.

“BİR NUMARALI HALK DÜŞMANI”
Dr. Mike Ryan ise Covid-19’a karşı geliştirilecek aşıya herkesin erişebilmesinin gerçekçi olmadığını belirtti.  Tedros, “Açık sözlü olayım, birçok ülke salgına karşı yanlış yöne doğru gidiyor, virüs bir numaralı halk düşmanı olarak yerini koruyor” dedi.

DSÖ toplantısı devam ederken açıklanan verilere göre salgın dünya çapında 13 milyondan fazla kişiye bulaşmış durumda. Can kayıpları ise 575 bine doğru ilerliyor.


 
“VİRÜS YÜZÜNDEN HASTALANABİLİYOR”
Virüs salgını devam ederken okulların açılıp açılmaması hakkında yaşanan tereddütler için ise DSÖ’nün doktorlarından Maria Van Kerkhove açıklamalarda bulundu.

Kerkhove, “Çalışmalara göre çocuklar yetişkinlere göre hastalığı daha az semptomla geçiriyor. Onlar da virüs yüzünden hastalanabiliyor. Ancak çocuklar arasındaki geçişler hâlâ sınırlı” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.