Durumu Ağır!

Durumu Ağır!

ÜNLÜ İSİM KORONAVİRÜSE YAKALANDI!

Ünlü radyocu ve YouTuber Adem Metan’ın çocukları koronavirüse yakalanmıştı. Çocuklarının ardından Metan’ın da koronavirüs testi pozitif çıktı. Ankara’da tedavi altına alınan Adem Metan’ın durumunun ağır olduğu açıklandı.

Virüsün akciğerlerine inmesinden dolayı sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenilen Adem Metan, “Büyük oğlum Ömer’in ardından henüz 6 aylık olan küçük oğlum S.Hamza’nın da yüksek ateş, şiddetli öksürük sonrası testi pozitif çıktı. Abisine göre biraz ağır geçiriyor. Hastaneye yatırdık. Önce Rabbime sonra dualarınıza sığındık” demişti.

ADEM METAN KİMDİR?
3 Mayıs 1987 tarihinde Ordu’da dünyaya geldi. 2007’den beri radyo programcılığı yapmaktadır. Sosyal medya faaliyet gösteren Biz10 TV’nin kurucusudur.
 
Adem Metan, çocukluk hayali olan radyoculuğa adım attığında ilk ve en ciddi eleştirisini babası ile annesinden aldı. Babasına göre “Yaptığı iş mi?”, Annesine göre ise “Çok gülene kız vermezler” idi.

Tüm bunlara rağmen karlı bir havada 2007’nin Mart ayında yola çıkarak kendi yolunu çizdi. Star FM, Meltem Radyo, Radyo 24 ve Medya FM, Karadeniz FM, Alem FM, Best FM, Radyo D’de dinleyenleriyle buluştu.

2011’de ‘Hayata Dair Özlü Sözler’, 2013’te ‘Senden Bir Parça’, 2014’te ‘Yalnızlığın Sen Tonu’ ve 2015’te ‘Kompo Komik’ isimli dört kitap yazdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.