e-Devlet üzerinden başvuru yapanlara karşılıksız bin 200 TL ödeme

e-Devlet üzerinden başvuru yapanlara karşılıksız bin 200 TL ödeme

Banka duyurdu: e-Devlet üzerinden başvuru yapanlara karşılıksız bin 200 TL ödeme yapılacak!

Garanti BBVA ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında imzalanan protokol ile 2021 yılında emeklilere yapacağı promosyon ödemesini duyurdu. Bankadan yapılan açıklamada, e-Devlet üzerinden yapılan başvurularda emeklilere, karşılıksız bin 200 TL ödeme yapacağını bildirdi.

İşte Garanti BBVA promosyon ödemesi hakkında detaylar…

Türkiye’de bankalar emeklilerin maaşını kendi şubelerinden çekmeleri için kampanyalar düzenliyorlar. Emekliler 3 yıl maaşlarını aynı bankadan çekme sözü verdiklerinde, bankaların ikramiye ödemelerinden faydalanabiliyorlar. Garanti BBVA resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile 2021 kampanyasını duyurdu. Banka ikramiye ödemesi hakkında yaptığı açıklamada, “Garanti BBVA ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında imzalanan protokol ile, 1-31 Ocak 2021 tarihleri arasında emekli maaşını 3 yıl boyunca Garanti BBVA’dan alma taahhüdü veren emekliler, ek ürün koşulu olmadan, 1.200 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilecek.” İfadelerini kullandı.


Kim ne kadar promosyon ödemesi alacak?
Garanti BBVA, 1.500 liraya kadar emekli maaşı alanlara 800 lira, 1.500-2.500 lira arasında emekli maaşı alanlara 1.000 lira, 2.500 lira ve üstünde maaş alanlara ise 1.200 lira nakit promosyon ödemesi yapacak.
Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek kalmadan, ATM, mobil veya internet bankacılığı aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilecek.

Emekli Maaşım için Garanti BBVA’yı Nasıl Seçerim?
Yeni emekli olacağım:
Yeni emekli olacaklar artık ilk maaş bankası olarak Garanti BBVA’yı seçebiliyor!
SSK ve Bağkur’dan emekli olacaklar, e-devletten veya SGK Müdürlükleri aracılığıyla dolduracakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde,
Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde “Garanti BBVA”yı tercih edebiliyor.

Emekliyim, şu anda maaşımı başka bankadan alıyorum:
Tüm emekliler, en yakın Garanti BBVA şubesine yalnızca nüfus cüzdanıyla kolayca banka değişikliği yapabiliyor.
Ayrıca şubeye gelmeden, e-devlet’ten de görseldeki adımları izleyerek kolayca banka değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. E-devlet’e Garanti BBVA İnternet Bankacılığı aracılığıyla veya PTT’den alacağınız şifre ile giriş yapabilirsiniz.


 
Bankamız müşterisi olup Emekli maaşını farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alan ve maaşında hiçbir bloke bulunmayan müşterilerimiz, Garanti BBVA ATM, Mobil Bankacılık, İnternet Bankacılığı ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile emekli maaşını bankamıza aktarabilecek ve promosyon talep edebilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.