Ece Erken eşinin ölümünün ardından ilk kez görüntülendi

Ece Erken eşinin ölümünün ardından ilk kez görüntülendi

Ece Erken eşinin ölümünün ardından ilk kez görüntülendi! ‘Keşke ben ölseydim’

Ünlü sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu sahibi olduğu balıkçıda yaşadığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Acı olayın ardından Ece Erken ilk kez görüntülendi. Eşini kaybetmenin acısını yaşayan Erken, ayakta durmakta zorlandı. Taziyeleri kabul eden ünlü sunucu arkadaşına sarılarak “keşke ben ölseydim” dedi.

TAZİYELERİ KABUL ETTİ
Taziyelerin kabul edildiği tesise gelen Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Ece Erken de arkadaşlarına sarılarak, ağladı.

KEŞKE BEN ÖLSEYDİM’
Eşinin fotoğrafının yer aldığı çerçeveyi taşıyan Ece Erken, “Çok erken gitti. Onun yerine keşke ben ölseydim” diyerek gözyaşı döktü. Şafak Mahmutyazıcıoğlu için ikindi vakti ilçede cenaze namazı kılınacağı öğrenildi.

ACIMIZ BÜYÜK”
Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ailesi, sabah saatlerinde ilçedeki Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri’ne geldi. Mahmutyazıcıoğlu’nun babası Akif Mahmut, annesi Hacer ile ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu, burada taziyeleri kabul etti. Ağabey Celal Mahmutyazıcıoğlu, “Acımız büyük. Böyle bir durumda ne söylenebilir ki söylenecek bir şey yok” diye konuştu.

 

EŞİNİN FOTOĞRAFINI ELİNDEN DÜŞÜRMEDİ
Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesinin getirilmesinin ardından taziyeleri kabul etmek için kendilerine tahsis edilen Tuncer Ergüven Sosyal Tesisleri’nden eşi ünlü sunucu Ece Erken, kayınpederi babası Akif ve kayınvalidesi Hacer Mahmutyazıcıoğlu yürüyerek camiye geçti. Erken, eşinin fotoğrafının bulunduğu fotoğrafı da elinden bir an olsun bırakmadı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.