Ece Erken herkesi şoke etti

Ece Erken herkesi şoke etti

Ece Erken herkesi şoke etti

Ünlülerin ses getiren itirafları
Bazı ünlülerin birliktelikleri güzel bir şekilde evlilik yolunu tutarken bazıları kavgalı bir şekilde ayrılır. Hızlı gelişen ve ilerleyen ilişkilerin genelde sonu hep hüsran olabiliyor. Birçok ünlü ilişkisinde aşk ararken kimisi mantıkla ilerlediğini belirtiyor.

Ece Erken herkesi şoke etti
Geçtiğimiz aylarda eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken aylar sonra bakın kiminle başbaşa yemekte görüldü. Erken gazetecileri görünce hemen açıklama yapmaya girişti. 

Söylemezsem Olmaz programına katılan Berdan Mardini çocuklarının annesi eski eşi hakkında inanılmaz itiraflarda bulundu.tuzwewdmqh7zc0zyexmnxhiavewit5st-body.jpg

Eşinin, kendisi evden çıktıktan sonra peruk takıp evden çıktığını ve kendisini aldattığını itiraf etti. Aynı zamanda çocuklarıyla beraber otele gidip bir odaya yerleşip daha sonra gece yarısı yan odada başka adamlarla birlikte olduğunu da paylaşan Mardini'nin itirafları adeta gündeme bomba gibi düştü

Eren Hacısalihoğlu ile görülen Ece Erken hemen yanlış anlaşılma olmaması adına şu açıklamayı yaptı; "Lütfen yanlış bir şey yazılmasın. "Eren, Şafak’ın da çok yakın arkadaşıydı. Aile dostumuzdur."

MEMURLARA HABER Sosyal Medya Hesaplarımız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.