Ece Erken’in eşinin ölümü sonrası ilk sözleri

Ece Erken’in eşinin ölümü sonrası ilk sözleri

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümü sonrası ilk sözleri ortaya çıktı!

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümü sonrası ilk sözleri ortaya çıktı. Eşini silahlı saldırı sonucu kaybeden Erken’in söylediği sözler duygulandırdı. Beyaz TV’de Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Bircan Bali, canlı yayında olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Bali, Ece Erken’e ulaşamadıklarını belirterek Erken’in annesine ulaştıklarını söyledi.

‘NASIL DAYANACAĞIM’
Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümüyle sarsıldı. Bircan Bali açıklamasında Ece Erken’in ölüm haberiyle yıkıldığını “Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım” dediğini iddia etti.
 
Ece Erken’e ulaşamadığını söyleyen Bali açıklamasında şunları söyledi:

“Ece’nin annesiyle konuştum. ‘Ben onu çok seviyorum nasıl dayanacağım’ demiş. Eymen’in odasında ağlayarak uyuyakalmış. ‘Nasıl yaşayacağım anne bilmiyorum’ demiş. Eymen de biz yarın Bodrum’a gideceğiz Şafak abiyle demiş. Çocuk daha bilmiyor tabii.”

ALACAK-VERECEK DAVASI
Beyaz TV muhabiri yaptığı açıklamada “Naaş gerekli incelemeler için Adli Tıp Kurumu’nda bekletiliyor. Olay gece saatlerinde gerçekleşiyor. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş’ın eski başkanı Fikret Orman’la görüşüyor. Buradaki toplantının ardından Fikret Bey uçağı olduğunu söyleyerek mekandan ayrılıyor. Daha sonra mekana saldırıyı gerçekleştiren iki şahıs geliyor. Burada 1 milyon liralık bir davayla ilgili aralarında tartışma çıkıyor” demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.