Efeler belediyesi bünyesine daimî şoför alınacak.

Efeler belediyesi bünyesine daimî şoför alınacak.

Efeler personel alımı son başvuru tarihi 5.10.2021.

Efeler personel alımı son başvuru tarihi 5.10.2021.

Sürücü alımı başvurusu için kuruma şahsen başvurulması gerekmekte.

Hasan Efendi Mahallesi İstiklal Caddesi No: 1 Efeler-Aydın


Başvuru Şartları Nedir?

 

Kamu ve Belediye şoför alımı ilanları için başvurmak isteyenlerin 18 yaşından büyük olmaları, 50 yaşından küçük olmaları ve Herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olmak.
Tüm başvuru sahiplerinin en az B sınıfı ehliyete sahip olmaları, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması ve Aydın il sınırları içinde yaşıyor olmaları gerekiyor.

Bütün adayların şoförlük tecrübelerinin yüksek olması, emeklilik, yaşlılık veya malullük adı altında herhangi bir ödeme almıyor olması ve tercihen SRC - 2 belgesine sahip olmaları gerekmekte.

Görev almak için başvuru yapacakların psikoteknik belgelerinin olması, kamusal haklardan mahrum olunmaması ve yaralanmalı trafik kazası yapmamış olmaları gerekiyor.

Yayınlanmış bulunan belediye ilanları için tüm başvuru sahiplerinin görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması ve Asli kusurlu olarak kaza yapmamış olmaları gerekmekte.

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.