EGE'DE BİR GÜÇLÜ DEPREM DAHA!..

EGE'DE BİR GÜÇLÜ DEPREM DAHA!..

SON DAKİKA! EGE'DE BİR GÜÇLÜ DEPREM DAHA!..

Ege Denizi’nde Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında saat 22.57’de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. kandilli Rasathanesi depremin şiddetini 4.8 olarak belirledi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, saat 22.57’de, Ege Denizi’nde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça’nın 44,17 kilometre açığındaki depremin derinliği, 3,20 kilometre olarak belirlendi. Deprem nedeniyle herhangi olumsuzluk bildirilmedi.

Türkiye yangın ve sel haberlerine odaklanmışken, bu sefer de Muğla’dan deprem haberi geldi. Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Yangın ve sel afetleri nedeniyle zor günler geçiren Türkiye, afet bölgelerinden gelecek iyi haberlere odaklandı. Bir yandan yaralar sarılmaya devam ederken, yangınlarla sarsılan Muğla’dan bu sefer de deprem haberi geldi.


 
DEPREM, DATÇA’NIN 44 KİLOMETRE AÇIKLARINDA YAŞANDI

AFAD’dan aktarılan bilgiye göre Ege Denizi’nde Datça açıklarında saat 22:57’de 4.5 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Datça’nın 44 kilometre açığında meydana gelen depremin derinliği 3.20 km olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.