Ege'nin o ilinde dehşet olay

Ege'nin o ilinde dehşet olay

Ege'nin o ilinde dehşet olay! Annesini öldürdü, sebebi şoke etti

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde evinde ölü bulunan Nuray D.’nin (50) katili öz oğlu çıktı. Olay dün Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Arda Mahallesi 3205 sokak üzeri 5 katlı apartmanın son katında meydana geldi. Annesini öldüren İlhan S.’nin ifadesi ise kan dondurdu.

Yeni Asır’dan Sercan Özcan’ın haberine göre; İlhan S. sağlık ekiplerini arayıp annesinin mutfakta hareketsiz şekilde yattığını söyledi. Eve gelen sağlık ekipleri Nuray D’nin (50) öldüğünü belirledi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çelişkili ifadelerinden şüphelendikleri Nuray D’nin oğlu İlhan S.’yi (20) gözaltına aldı. İlhan S. ifadesinde kan dondurucu olayı tüm detaylarıyla anlattı.


 


 
TUTUKLANDI
Cinayeti kedi yüzünden işlediğini belirten İlhan S. şunları söyledi:

“Eve sokakta bulduğum 2 yavru kedi ile bir yavru köpek getirmiştim. Dün sabah uyandığımda hepsini evden götürmemi istedi, biraz tartıştık ve itiştik. Annem o sırada kafasını mutfaktaki mermere çarptıktan sonra yere düştü ve ben evden çıktım gittim. Birkaç saat sonra eve geldiğimde annemi hareketsiz yerde yatarken gördüm. Çok üzgünüm.”

Sorgusunda suçunu itiraf eden İlhan S. sabah saatlerinde Manisa Şehir Hastanesi’nde alınan sağlık raporunun ardından mahkemeye sevk edildi. Katil zanlısı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.