EGENİN O ŞEHRİNDE virüs paniği

EGENİN O ŞEHRİNDE virüs paniği

EGE'NİN O İLİNDE KORONAVİRÜS PANİĞİ! BELEDİYE BAŞKANINDAN FLAŞ AÇIKLAMA!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek koronavirüs vaka sayılarında Kurban Bayramı'ndan sonra vaka sayılarında ciddi artış olduğunu açıklayarak "Ama bayramdan bu tarafa ciddi bir artış var. Bu işi bırakmamak lazım özellikle, temizlik, mesafe ve maske konusunu sürekli gündemde tutarak çok dikkat etmemiz gerekiyor" açıklamalarında bulundu.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek koronavirüs ile mücadele kapsamında vatandaşları uyarırken Kurban Bayramı’ndan sonra kentte vaka sayılarında ciddi bir artış olduğunu bildirdi.

TEDBİRLERE UYMA KONUSUNDA VATANDAŞLARA ÇAĞRIDA BULUNDU
İçişleri Bakanlığı 81 il valiliğine ‘Kovid-19 tedbirleri kapsamında denetimler’ konulu genelge kapsamında yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da polis ve zabıta ekiplerinin katılımı ile denetim gerçekleştirildi. Denetimlere Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek bizzat katılarak vatandaşlara tedbirlere uyması çağrısında bulundu.

Kentte ortak kullanım alanları başta olmak üzere belediye sosyal tesisleri, restoranlar, kafeler ve minübüs duraklarına giden Vali Çiçek ve Başkan Zeybek, yaptıkları denetimlerde maske, mesafe ve hijyen konusunda vatandaşlarımıza uyarılarda bulundu. Denetimlerin ardından açıklamalarda bulunan Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Kovid-19’un şakaya gelir bir tarafı olmadığına dikkat çekti. Ege haber 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.