EGM ve POMEM KPSS Şartsız Kamu Personeli Alımı İşte Başvuru

EGM ve POMEM KPSS Şartsız Kamu Personeli Alımı İşte Başvuru

EGM ve POMEM KPSS Şartsız Kamu Personeli Alımı İşte Başvuru

İşte başvuru şartları;

Başvuru yapacak adayların en az 18 yaşında olması, herhangi bir kurumdan aylık almıyor olması ve sağlık durumunun elverişli olması gerekiyor.

Alımların tamamına ilkokul, lise, ön lisans ve lisans öğrenci veya mezun tüm bölümlerden adaylar başvuru yapabiliyor. Başvuru yapacak adaylar internet ortamında başvuru yapabilmektedir. Başvurular alınmaya başladı. Başvurular 1 Şubat 2019 saat: 23:59'a kadar devam edecek.


 
Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü Ağaçlandırma ve çevre temizliği için en az ilkokul mezunu adaylar arasından 5 kişi 272901 TYP numarası ile kamu personeli alımı yapıyor.
Adana Emniyet Müdürlüğü 30 kişi kamu personel alımı için ilan yayınladı. Başvuracaklar 272836 TYP iş ilan numarası ile yapabilirler.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü 70 kişi kamu personel alım olarak 273032 iş ilan numarası ile en az ilköğretim mezunları arasından alım yapacağını ilan etmiştir.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü 9 kişi çevre temizlik işçisi alımı yayımlandı. Başvuracaklar en az ilköğretim mezunu olması ve TYP ilan numarası 272904 olarak verilmiştir.

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü 30 kişi TYP çevre temizliği personeli alımını 272727 iş ilan numarası ile alım yapmaktadır.

Yukarıda verilen TYP numaralarından birini "https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx" web adresi üzerinden girerek ilanlara ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.