Emekli İkramiyelerine 500 TL Zam Yapın

Emekli İkramiyelerine 500 TL Zam Yapın

Kılıçdaroğülu yapmış olduğu TBMM konuşmasında emekli vatandaşlara ödenen bayram ikramiyelerine zam yapılmasını istedi. Kemal Kılıçdaroğlu ikramiyelerin 1000 TL olarak değil, 1500 TL olarak ödenmesini talep etti.

Emekli vatandaşlara kurban bayramı öncesi 1000 TL bayram ikramiyesi ödemesi yapılacak. Dul maaşı ve yetim maaşı alan vatandaşlarda payları oranında 250 TL ile 750 TL arasında bir ikramiye alacaklar. Uygulamaya girdiği tarihten itibaren hiç değişmeyen bu ödemelere ilişkin ise CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni bir talep geldi. 

KEMAL KILIÇDAROĞLU: İKRAMİYELERE 500 TL YAPIN


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanlığı Toplantısı öncesinde konuştu. CHP'nin Gruıp Toplantısı kapsamında kürsüye çıkan Kemal Kılıçdaroğlu burada gündem ve ekonomi başlıklarıan ilişkin açıklamalarda bulundu. Siyaset konularına ilişkin de açıklamalarda bulunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu emekli ikramiyelerine değindi. Ramazan ve Kurban Bayramları öncesinde ödenen 1000 TL'lik ikramiyelerin hiç değişmediğini ve az olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu bu ödemelerin en az 1500 TL olmasını istedi. 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu bu talebini dlle getirirken emeklilere de çağrıda bulunarak "Emeklilere sesleniyorum; Hala bu iktidara oy mu vereceksiniz? Bayram ikramiyesi neden 1.000 TL. En az 1.500 TL isteyin, sizin hakkınız. Yıllarca alın teri döktünüz, bu ülke kalkınsın diye. Bu devlet size baksın biraz." dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.