Emeklilere 500 bin TL ikramiye parası ödenecek

Emeklilere 500 bin TL ikramiye parası ödenecek

Emeklilere 500 bin TL ikramiye parası ödenecek

Bakan Soylu’dan memurlar için flaş açıklama: 500 bin lira ikramiye ödemesi yapılacak!

 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Polis Bakım ve Yardım Sandığı (POLSAN) Olağan Genel Kurulu’nda önemli açıklamalarda bulundu. Memurlar için yapılan açıklamada, “POLSAN’a giren memur arkadaşımız emekli olduğunda 500 bin lira emekli ikramiyesi alacak” ifadeleri kullanıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, POLSAN’a giren memurlar için önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, “Memur arkadaşımız emekli olduğunda 500 bin lira emekli ikramiyesi alacak” ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu tarafından yapılan diğer açıklamalar ise şöyle:
2018’den bu yana bu kurumda önemli bir takım yeniliklere imza attık. Bugün POLSAN’a üye olan memur arkadaşımız bugünkü parayla diyorum emekli olduğunda 500 bin lira emekli ikramiyesi alacak ve bugün buna ulaşabilmenin gururu içindeyiz. Önümüzdeki 2 yıl için hedefimiz, üye sayımızı 150 bini çıkarmakla mükellefiz. Kolları sıvayacaksınız. Arkadaşlarımız kendi arkalarında POLSAN gibi güçlü bir kurumu hissedecekler. Bugün çok önemli sonuçlar meydana getirmiştir ve yine bu stratejik adım kurumu evrensel fon yönetim ilkelerine göre yönetiyor olmamızdır.

 
10 binlerce konaklama yapıldı, hem de uygun. Bu birçok programımız içinde, bunu da POLSAN yaptı. POLSAN Turizm çok iyi bir noktada.

Gittikçe büyüyen bir anlayışı gerçekleştirecekler. Başka yatırımları var, onları arkadaşlarımız ifade ettiler. Gelecek vaat eden sektörlerde çok sayıda yatırımımız mevcut. POLSAN 2019 yılında 241 milyon lira, 2020’de ise pandemiye rağmen 325 milyon lira net kar elde etti. Sandık şimdi enflasyonun neredeyse 6 ila 10 puan üzerinde kazanç elde etmektedir.

Emekli kat sayısını da artırdık. Genel Kurul’da karar alacağız ve artıracağız. Emeklilik ücreti daha fazla olacak. Emeklilik kat sayısı 1.8’e yükseldi, bu daha da yükselecek. Emekli ikramiyelerinde yüzde 15 ila 20 artmasını sağlamaktadır. Şu anda kabataslak bir hesaplama yapacak olursak 2021’de POLSAN’a üye olan bir polisimizin emekli olunca 500 bin lira emekli ikramiye alabilecektir. Bizim hedefimiz POLSAN’ı kendi grubunda bir rol model haline getirebilmektir.

POLSAN nedir?
1952 yılında kurulan Polis Bakım ve Yardım Sandığı (POLSAN), 68 yıldır ülke güvenliği için cansiparane çalışan Emniyet Teşkilatı mensuplarının yanındadır. POLSAN, Ortaklarının görev yaptıkları süre boyunca maddi ihtiyaçlarını en uygun koşullarla karşılamak, görev süreleri sona erdiğinde de müreffeh bir emeklilik yaşamaları için çalışmaktadır

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.