EMEKLİYE 5 BİN TL! RESMEN DUYURULDU...

EMEKLİYE 5 BİN TL! RESMEN DUYURULDU...

Emekli maaşı alanlar için resmen duyuruldu. İş Bankası açıklama yaptı.

 İş Bankası, emekli promosyon kampanyası başlattı. Emekli maaşı alanlara özel İş Bankası’nın duyurusuna göre, emekli maaşını taşıyana para verilecek. İş Bankası, emekliye 5 bin TL promosyon ödemesi yapacak. Başvurunun tüm detayları açıklandı. İşte, İş Bankası emekli promosyon kampanyasının detayları…

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI;
İş Bankası’nın emekli promosyon kampanyasının detayları netleşti. İşBankası’nın açıklamasına göre, 2020/2023 dönemi için Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanır ve 3 yıllığına peşin olarak;
 
1.500 TL’den düşük (1.500 TL hariç) maaşlar için 3.500 TL,

1.500 – 2.500 TL arası (2.500 TL hariç) maaşlar için 4.250 TL,

2.500 TL ve üzerinde maaşlar için 5.000 TL verilecek.
 
İŞ BANKASI’NDAN EMEKLİ MAAŞI NASIL ALINIR?
Şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi aracılığı ile kolayca; ya da dilerseniz İş Bankası şubelerine uğrayarak emekli maaşınızı İş Bankası’na taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz. Emekli maaşınızı farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleriniz için şubelere başvurmanıza gerek bulunmamaktadır.

Şubeye gitmeden İşCep ve İnternet Şubesi maaş taşıma ve promosyon başvurusu için takip edebileceğiniz adımlar aşağıdaki gibidir:

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İşCep > Başvurular > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

İnternet Şubesi > Başvuru – Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Maaş Taşıma ve Talimat Verme

İnternet Şubesi > Başvuru – Ürünler > Emekli Maaş İşlemleri > Promosyon Başvurusu

Ayrıca şubeye gelmeden, e-Devlet’ten banka değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. e-Devlet’e İnternet Şubesi ve İşCep aracılığıyla herhangi bir şifreye gerek duymadan giriş yapabilirsiniz. Maaş taşıma işleminiz ardından İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi ve İş Bankası şubeleri aracılığı ile talimatlarınızı hızlıca verebilirsiniz.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.