Emekliye 700 TL Promosyon

Emekliye 700 TL Promosyon

EMEKLİYE MÜJDE!

Milyonlarca emekli aylardır merakla beklediği zamlı emekli maaşlarına bu ay kavuşuyor. Öte yandan birçok banka da emekli promosyonları için kampanyalara başladı. Peki 700 TL’ye kadar çıkabilen promosyonlardan emekli nasıl yararlanacak? İşte emekliler için bankalar tarafından verilen promosyonlar ve detayları.

    
Milyonlarca emeklinin merakla beklediği zamlı emekli maaşları bu ay hesaplara yatıyor. Banka promosyonları ile ek gelir elde etme hakları olan emekliler, dul ve yetimler için 3 yıllık dönem için maaşa göre en az 300, 375, 450 lira promosyon alabiliyor. Bazı bankalar ise yaptıkları kampanyalarla tutarı artırıyor.

Maaşını taşıyan emekliler içinse mevcut kampanyalara göre 700 liraya varan ödeme yapılıyor. Emekli aylığı alanlar, anlaşmalı bankaya ‘’maaşımı 3 yıl sizden alacağım’’ taahhütü ile promosyonlardan yararlanabiliyor.

 


 
SSK emeklileri için zamlı emekli maaşları 17 Ocak’tan itibaren, Bağ-Kur emeklileri içinse 24 Ocak’tan sonra ödenmeye başlayacak.
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, bankalar tarafından verilen promosyonları düşük bularak konuya ilişkin "Promosyonların gerçekçi bir kritere göre tespit edilmesini bekliyoruz" dedi.

HANGİ BANKA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

QNB FİNANS BANK: Emeklilere önümzüdeki dönemlerde 700-800 TL promosyon ödemesi gerçekleştirileceği beliritiliyor.

Akbank, Şeker Bank, İş Bankası, Deniz Bank, ING Bankaları tarafından 450 TL promosyon ödemeleri yapacağı öngörülüyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.