Enkaz altında tanınmaz bir halde bulundular

Enkaz altında tanınmaz bir halde bulundular

Enkaz altında tanınmaz bir halde bulundular

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Kahramanmaraş merkez üssünde meydana gelen depremlere Hatay’daki halasının evinde yakalanmıştı. Günlerdir haber alınamayan Duymaz’ın cansız bedenine depremin 12. gününde ulaşıldı. Enkaz başındaki çalışmaları takip eden yakın arkadaşı Ragıp Narin “Başımız sağ olsun” diyerek üzen haberi paylaştı.

6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, 10 ilimizde ağır hasara neden oldu. Hatay’da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz da depreme halasının evinde yakalandı. Günlerdir Duymaz’ın bulunduğu enkaza giderek çalışmaları yakından takip eden yakın arkadaşı Ragıp Narin, acı haberi paylaştı.

YAKIN ARKADAŞI PAYLAŞTI: BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

Depremin üzerinden 12 gün geçtikten sonra Taha Duymaz’dan kötü haber geldi. Youtube ve Instagram’da yayınladığı yemek videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve kardeşi Melek Duymaz’ın cansız bedenine günler sonra ulaşıldı. Fenomen ismin yakın arkadaşı Ragıp Narin, Instagram hesabından ‘Başımız sağ olsun’ paylaşımını yaptı.

‘CENAZESİ SAKLANIYOR’ İDDİALARI ORTAYA ATILMIŞTI

Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, Taha Duymaz’ın öldüğü ancak ablası Semiha Duymaz tarafından haberin gizlendiğine dair dedikodular gündem olmuştu. Sosyal medyada ortaya atılan iddialarda Duymaz’ın aslında depremin ikinci günü hayatını kaybettiği, ailesinin bunu ‘prim’ için gizlediği öne sürülmüştü. Sosyal medyada gündem olan iddialara abla Semiha Duymaz’dan cevap gecikmemiş, açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

“Arkadaşlar bu hesabım kardeşimi gerçekten yürekten seven için açık. Bu süreçte sevenlerine haber vermek için. Şimdi ben bu kötü konuşan, yorum yapan insanlara sesleniyorum. Bu durumda acımız çok. Bunu yaşamayan bilmez ve Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi klavye başına geçip oradan konuşmak, laf etmek, suçlamak kolay. Tek dileği Allah size yaşatmasın. Taha, Melek, Umut, halam, eniştem, benim kanlarım canlarım. Yeni fenomen olmadı sonuçta. İsteseydim ben ilk baştan prim yapar, takipçi yükseltirdim kardeşimin arkasından. Lütfen Allah için susun artık ve biz de kardeşlerimize kavuşalım.”

CZN Burak olarak tanınan şef Burak Özdemir, “Arkadaşlar Taha Duymaz ve kardeşleri hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Tüm sevenlerine ve ailesine tekrardan baş sağlığı diliyorum” dedi.

“ÇOK YAŞAYACAĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM”

Geçtiğimiz aylarda takipçilerinden gelen soruları cevaplayan Duymaz, “Gelecekteki planların nedir?” sorusuna verdiği cevapla yürekleri burkmuştu.

Duymaz, “Ben geleceği görmüyorum bilmiyorum yarına da kadar kalır mıyım bilmiyorum. Ben bu kafadayım az yaşayacağımı düşünüyorum. Geleceğe dair planlar kurmak istemiyorum. Hayal kursaydım aileme bakmaya devam ederdim” demişti.

İDDİALARA GÖRE CENAZESİ TANINMAZ HALDE BULUNDU

Taha Duymaz’ın Cenazesi tanınmaz halde bulundu! #tahaduymaz ve 2 kardeşi yan yana enkaz altında bulundu!

TAHA DUYMAZ KİMDİR?

19 yaşındaki Taha Duymaz, Hatay’ın Yayladağ ilçesinde bulunan Güveççi Köyü’nde yaşıyordu. Duymaz, küçük yaşından itibaren yaptığı yemekler ve paylaştığı videolarla gündeme geldi. Çok az malzemeyle hazırladığı yemeklerin videoları gün geçtikçe daha fazla ilgi gördü ve kısa süre içerisinde sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olarak karşımıza çıkmaya başladı. Duymaz’ın en büyük hayali aşçı olmaktı .

Malesef Enkaz altında tanınmaz halde bulundular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.